Τραγικά κυβερνητικά λάθη στην υπόθεση των Τεμπών

Η πρώτη εμφάνιση του πρωθυπουργού μαζί με ψηφοφόρους της ΝΔ στο Μαρούσι δεν κρίνεται και η πλέον επιτυχής καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την “θυσία των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη” .

Η κατάσταση μάλιστα επιβαρύνθηκε όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για ευκαιρία λέγοντας:

«Πιστεύω ότι το δυστύχημα αυτό δίνει την ευκαιρία και στην κυβέρνηση να χαράξει με μεγαλύτερη σαφήνεια διαχωριστικές γραμμές στην ελληνική κοινωνία και να θέσει το πραγματικό δίλημμα των εκλογών. Γιατί έγινε το δυστύχημα; Έγινε για έναν βασικό λόγο. Γιατί εξακολουθεί να ζει το βαθύ κράτος του δημοσίου. Είναι η ευκαιρία να τελειώνουμε με αυτό το κράτος».

Πολλά κυβερνητικά στελέχη δεν κρύβουν την αγωνία τους για τα καθημερινά λάθη που γίνονται τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου όσο και από αυτούς που έχουν αναλάβει την επικοινωνιακή διαχείρηση της υπόθεσης των Τεμπών.

Για πρώτη φορά μάλιστα η επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Σταν Γκρινμπεργκ μπαίνουν υπό κρίση καθώς πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος δεν γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα με αποτέλεσμα να γίνονται σοβαρά λάθη.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ακόμα και η αύξηση του κατώτατου μισθού εξαφανίστηκε μέσα σε λίγες ώρες από την επικαιρότητα την στιγμή μάλιστα που το Μέγαρο Μαξίμου είχε επενδύσει ιδιαίτερα σε αυτή την εξαγγελία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ