Το μόνο που ενδιαφέρει τον Μητσοτάκη είναι να μην του χρεώνουν προσωπικά τις αρνητικές επιπτώσεις των επιλογών του

Το μόνο που ενδιαφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να μην του χρεώνουν προσωπικά τις αρνητικές επιπτώσεις των επιλογών του.

Η σύγκρουση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή, αποκάλυψε για μια ακόμα φορά ότι τον πρωθυπουργό το μοναδικό που τον ενδιαφέρει είναι να πληγεί η εικόνα του που με τόσο κόπο φροντίζει το επικοινωνιακό του επιτελείο.

Το μοναδικό του μέλημα είναι να μην χρεωθεί προσωπική ευθύνη καθώς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η προσωπική, ατομική ευθύνη αφορά μόνο τους πολίτες και κανέναν άλλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ξεκινώντας την απάντησή του στον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την πανδημία και την αποτυχία του επιτελικού κράτους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού εξέφρασε τη συμπαράστασή του στη Φώφη Γεννηματά για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει, είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Είναι ευκαιρία να δείξουμε περισσότερα αντανακλαστικά καταλαγής, αλληλοσεβασμού. Και να μπορούμε επιτέλους να είμαστε αντίπαλοι χωρίς να είμαστε εχθροί.

Χωρίς να προσωποποιούμε όλες τις πολιτικές μας αντιπαραθέσεις και χωρίς να θεωρούμε, γιατί αυτό κάνετε, ότι οτιδήποτε στραβό γίνεται σε αυτή τη χώρα, υπάρχει προσωπική ευθύνη δικιά μου, του πρωθυπουργού, δηλαδή».

Πρωτοφανής δήλωση για έναν πρωθυπουργό, όχι, όμως για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θεωρεί ότι είναι υπεράνω ευθυνών και κριτικής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....