Το μυστικό όπλο του Άδωνι για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία

Η μάχη της διαδοχής θα κριθεί και στο μεταφυσικό επίπεδο.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει ο Κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr:

Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ενας απλός ηγέτης. Τα μεταφυσικά χαρακτηριστικά που του έχουν δοθεί κατά καιρούς, δεν είναι τυχαία.

Ουδέποτε άλλωστε τους τελευταίους αιώνες στον δυτικό κόσμο δεν έχει υπάρξει ηγέτης που να έχει συγκεντρώσει τα χαρακτηριστικά του Μωυσή, του μυθικού Ηρακλή, του άγριου Τσιτάχ, του σιμουλτανέ, του αποθανόντα John Lennon.

Οι αρετές του Κυριάκου λοιπόν αλλά και τα όπλα του, δεν αναλώνονται μόνο στον υλικό κόσμο.

Αντίθετα, όπως έχει αποκαλυφθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μύστης τις ανατολίτικης φιλοσοφίας, πρακτικός του Φενγκ Σούι, αλλά και λάτρης της αστρολογίας.
Το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου είναι γεμάτο με σύμβολα αυτής της μυστηριώδους ανατολικής μεταφυσικής τέχνης, τα οποία μάλιστα αλλάζουν σε τακτικά διαστήματα, ανάλογα προφανώς με τις συμπαντικές μεταβολές που αδυνατεί να συλλάβει ο κοινός ανθρώπινος νους.

Βατράχια με μεταφυσικές ιδιότητές κοιτούν με γουρλωμένα μάτια τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός μελετά ανελλιπώς τον αστρολογικό χάρτη, γεγονός που είχε αποκαλύψει ο ίδιος στη Βουλή, όταν είχε ισχυριστεί ότι τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα για την ελληνική οικονομία.

Από την άλλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας οδοστρωτήρας της πολιτικής. Είναι ένας πύραυλος ο οποίος δεν πρόκειται να σταματήσει εάν δε φτάσει στην κορυφή. Είναι βέβαιο ότι εάν δεν είχε απέναντί του έναν Κυριάκο Μητσοτάκη θα ήταν ήδη σήμερα αρχηγός της Ν.Δ.

Ο πέτρινος βάτραχος του φενγκ Σούι δεσπόζει στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ακόμα και ο Άδωνις όμως, που στο παρελθόν εμπορευόταν κορυφαία αναγνώσματα όπως το «Αβραάμ ο μάγος», είναι απλά ένας θνητός. Στο επίπεδο της μεταφυσικής λοιπόν χρειαζόταν ένα ισχυρό όπλο ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη μάχη της διαδοχής. Με ένα νανογιλέκο άλλωστε μπορείς να αντιμετωπίσεις τις μάχες και τις ανάγκες της υλιστικής διαστάσεις του κόσμου και όχι της μεταφυσικής.

Φαίνεται όμως ότι ο Άδωνις έχει βρει το μυστικό όπλο, το κλειδί για τον κόσμο των πνευμάτων, όπου μέχρι σήμερα κυριαρχεί ο Κυριάκος. Ένα μυστηριώδες πρόσωπο, μία γυναίκα που κρατάει τα κλειδιά του Σολομώντα, φαίνεται ότι θα είναι η παραστάτις του Άδωνι Γεωργιάδη στον δρόμο για την κορυφή.

Τα πέτρινα βατραχάκια επανήλθαν περίλαμπρα και κοιτούν με τα γουρλωμένα μάτια τους, τον πρωθυπουργό

Η μυστηριώδης αυτή γυναίκα μάλιστα επέφερε το πρώτο χτύπημα για λογαριασμό του υπουργού ανάπτυξης. Ένα συντριπτικό χτύπημα, κατά του μεγαλύτερου εφιάλτη του Άδωνι Γεωργιάδη, του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη! Είναι η γυναίκα που με τις υπερφυσικές δυνάμεις της κατάφερε να κάνει ακόμα και την ΕΣΗΕΑ να ελέγξει πειθαρχικά τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη για σχόλιο του κατά του Άδωνι Γεωργιάδη!

Ναι, μία εξέλιξη που φαντάζει αδιανόητη για τον κοινό νου, μοιάζει με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας η καλύτερα ταινίας τρόμου, έγινε πραγματικότητα! Ποιος θα φανταζόταν ποτέ ότι θα υπήρχε περίπτωση η ΕΣΗΕΑ να ελέγξει έναν δημοσιογράφο επιπέδου Βαξεβάνη για αξιολογική κρίση που εξέφρασε κατά ενός πολιτικού όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης; Μιλάμε για ένα πραγματικό θαύμα που υπερβαίνει την ανθρώπινη λογική.

Έρχεται η στιγμή που ο Άδωνις θα σταματήσει να αγκαλιάζει άλλα πρόσωπα και θα χαϊδεύει μόνο τον εαυτό του

Κάτι τέτοιο θα το κατάφερνε μόνο ο Κιμ Γιόνγκ Ουν, εάν υπήρχαν ερευνητές δημοσιογράφοι στην Βόρεια Κορέα.

Και όμως αρκούσε η παρέμβαση αυτής της μυστηριώδους γυναίκας, η οποία στέλνοντας ένα προφανώς ενεργειακά φορτισμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Ένωση Συντακτών, μάγεψε πραγματικά στέλεχος του πειθαρχικού, σε τέτοιο βαθμό ώστε να ανασύρει το συγκεκριμένο μήνυμα και να ξεκινήσει πειθαρχικό έλεγχο κατά του δημοσιογράφου.

«Πόσο ανεξάρτητος είναι ο δημοσιογράφος που χρησιμοποιεί τέτοιο λεξιλόγιο? Υπάρχει πειθαρχικό?» Αυτές οι λίγες λέξεις ήταν αρκετές για να κινητοποιήσουν την δημοσιογράφο και μέλος του Πειθαρχικού Δέσποινα Μακρινού. Κυριολεκτικά, οι πύλες του ανεξήγητου!

Μια ματιά όμως στο προφίλ της μυστηριώδους γυναίκας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες: psychic, Κάρτες Ταρώ, Καμπάλα, χειρομαντεία, καφεμαντεία.

Με τέτοιες αρετές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πρέπει πλέον να αρκείται στον προσωπικό του αστρολόγο και στα βατράχια με τα γουρλωμένα μάτια. Θα πρέπει να φέρει τον ίδιο τον Φου Μαντσού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....