Τι φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δύο δημοσκοπήσεις – βόμβες που έρχονται από Δευτέρα – Μεγάλο πρόβλημα για τον Τσίπρα ο Ανδρουλάκης

Τη Δευτέρα ξεκινά το πρώτο κύμα δημοσκοπήσεων, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όπως μεταδίδει το fimotro.gr δυο δημοσκοπήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο θα τρέξουν για λογαριασμό μεγάλων ΜΜΕ και μια ακόμα για λογαριασμό της κυβέρνησης και της ΝΔ. Κατά συνέπεια κανένα κόμμα δεν έχει εικόνα για τις τάσεις της κοινής γνώμης που έχουν διαμορφωθεί το καλοκαίρι.

Στην κυβέρνηση περιμένουν να διαπιστώσουν εάν υπάρχει φθορά από την υπόθεση με τις υποκλοπές και εμφανίζονται σίγουροι ότι επειδή το θέμα δεν έχει να κάνει με την καθημερινότητα των πολιτών, στην πρόθεση ψήφου δεν θα υπάρχει φθορά.

Στον ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται τις αντοχές της ΝΔ και δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους ότι ίσως η υπόθεση με τις επισυνδέσεις να μην έχει επιφέρει σοβαρό πολιτικό χτύπημα στη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη προσωπικά. Αντιθέτως εκτιμούν ότι ίσως το ΠΑΣΟΚ να εμφανιστεί ανεβασμένο κατά 2%-3% παίρνοντας το μεγαλύτερος μέρος των ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μένει να επιβεβαιωθούν αυτές οι εκτιμήσεις όταν θα δημοσιοποιηθούν οι πρώτες μετρήσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ