Τι (πραγματικά) φταίει και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμη 7, 8 και 9 μονάδες πίσω στις δημοσκοπήσεις – Η ανυπαρξία ηγετικής ομάδας και οι γελοιότητες των φιλικών ΜΜΕ

Έχουμε μπει φουλ στην προεκλογική περίοδο και οι αρχηγοί προεξάρχοντος του πρωθυπουργού, έχουν ξαμοληθεί στην επαρχία (περιφέρεια το λένε για πιο σικ)

Η επιδημία, η ελληνοτουρκική κρίση, η ακρίβεια, οι τηλεφωνικές υποκλοπές από την ΕΥΠ σε πολιτικό αρχηγό, το Predator να ακούει καμιά διακοσαριά άτομα, οι αποπομπές, παραιτήσεις στην κυβέρνηση και τρεισήμισι χρόνια τώρα, η βελόνα κολλημένη στις 9, 8, 7, 6, 5 μονάδες διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ.

Τι φταίει; Προφανώς δεν φταίει ο… Μητσοτάκης, ούτε τα… πετσωμένα media, ούτε οι δημοσκόποι που έχουν κάνει όλοι συνωμοσία εις βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μπορεί να φταίνε πολλά, ας πούμε όμως τα βασικά, τώρα που έχει αρχίσει η κούρσα για τις εκλογές.

Διαβάστε τι γράφει το topontiki.gr:

Ακολουθεί μονοθεματικές ατζέντες. Πρώτα ήταν η πανδημία, μετά η ακρίβεια – εδώ βέβαια σωστά – και τώρα με τις υποκλοπές, είναι μια πάγια τακτική που βλέπεις να την ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αδυναμία να παρουσιαστεί μια νέα δυναμική ηγετική ομάδα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα. Ένας κούκος δεν φέρνει μόνος του την άνοιξη, τουλάχιστον για πολύ καιρό. Οι εμμονές και εχθρότητες με πολλά μέσα ενημέρωσης, τα «όχι» και η άρνηση σε ό,τι γίνεται και κυρίως η έλλειψη μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για το πως πρέπει να πάει η χώρα, τα επόμενα χρόνια, είναι από τα βασικά.

Στο τελευταίο θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε οργανωμένη με σχέδιο, με θεσμικές προτάσεις, με σκληρή πολιτική αντιπαράθεση, όπως έπρεπε.

Και μετά, αντί να έρθουν οι… μέλισσες, ήρθαν οι μπουρδολογίες, οι μπαταριές στον αέρα και τα σενάρια συνωμοσίας και γελοιότητας από μερίδα του φιλικού Τύπου, τα οποία είναι βέβαιο ότι λειτούργησαν υπονομευτικά.

Παρόλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μονά-ζυγά ο Τσίπρας και όπως είναι γενικά αποδεκτό, στο φίνις των εκλογικών αναμετρήσεων, παίρνει πολλούς πόντους. Ας ποντάρουν τουλάχιστον σ’ αυτόν, αφού τα περισσότερα μεγαλοστελέχη δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...