Τι λένε οι δημοσκοπήσεις του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου – Ποσοστά που σοκάρουν δίνει ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος

Οι γκρίνιες της αγοράς για μια «χαμένη Κυριακή» λόγω των εκλογών της 9ης Απριλίου, φαίνεται ότι έπιασαν τόπο, αφού τα καταστήματα θα είναι ανοικτά δυο συνεχόμενες Κυριακές πριν, ώστε να μην έχουν «χασούρα».

Άρα, πάμε τότε για κάλπες, εκτός κι αν έχουμε καμιά έκπληξη.

Διαβάστε τι γράφει στο topontiki.gr o Κάλχας:

Σας έγραφα χθες, ότι μπορεί να… γίνει γρηγορότερα η ανακοίνωση της ημερομηνίας και να το τελευταίο υπουργικό για τις 28 Φεβρουαρίου.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Μητσοτάκης το τριήμερο της Αποκριάς θα είναι στο Μέτσοβο, οπότε μετά το βουνό θα έχουμε να ανέβουμε το… βουνό των εκλογών.

Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχουν επιφυλάξεις για τις δημοσκοπήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τις μελετούν κιόλας.

Περισσότερο από την διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, (+-) όπως εμφανίζεται στις περισσότερες, κοιτάζουν τις τάσεις και τις διαρροές ανάμεσα στα κόμματα.

Στην Νέα Δημοκρατία λένε ότι έχουν μία διαφορά σε σχέση με το ’19, στις Περιφέρειες όπου κάνουν έρευνες είναι 2-3 μονάδες κάτω και έτσι πιστεύουν ότι θα κάνουν καλό πάτημα την πρώτη Κυριακή της απλής αναλογικής.

Αλλά, για κρατάτε μικρό καλάθι, αφού είπαμε άλλο οι δημοσκοπήσεις κι άλλο οι εκλογές.

Ο δε Αμερικάνος σύμβουλος του Μητσοτάκη είναι τόσο αισιόδοξος, που τους λέει ότι θα πάρει από την πρώτη Κυριακή γύρω στο 38-39%!

Θα θυμάστε εκείνο εκεί που είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου ότι, «δεν θα κάνουν κουμάντο στις εκλογές στην Ελλάδα οι διαφημιστές της Madison Avenue!!»

Λέτε ότι επαναλαμβάνεται η ιστορία; Το θέμα είναι, ως τι;…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ