Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση ενώ η Ελλάδα καίγεται – Καταρρέει ο θίασος Μητσοτάκη που παριστάνει την κυβέρνηση

Η Ελλάδα καίγεται και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση. Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη και το ερώτημα που κυριαρχεί στα πολιτικά γραφεία τις τελευταίες μέρες είναι αν η οργή αυτή θα αποτυπωθεί και με νούμερα στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το instanews.gr σε εξέλιξη βρίσκεται τηλεφωνική σφυγμομέτρηση για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού η οποία θα δώσει μια πρώτη γεύση των αντιδράσεων του κόσμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα πρώτα στοιχεία δείχνουν μεγάλη υποχώρηση των ποσοστών της ΝΔ η οποία παίρνει το μήνυμα ότι τα χρόνια του μέλιτος έχουν τελειώσει οριστικά. Μέχρι στιγμής η πτώση είναι της τάξης των τριών μονάδων που μπορεί να αγγίξει και τις τέσσερις μονάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνει ακόμη να κεφαλαιοποιεί την πτώση της ΝΔ καθώς παραμένει στα ίδια επίπεδα με μια μικρή άνοδο.

Απ’ τα υπόλοιπα κόμματα αξιοσημείωτη είναι η άνοδος του ΚΚΕ που όχι μόνο κρατάει τις δυνάμεις του σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά δείχνει μια ξεκάθαρη δυναμική ανόδου.

Όπως μεταδίδει το ίδιο ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες που θα ολοκληρωθεί και θα βγει στη δημοσιότητα η σφυγμομέτρηση τα στοιχεία θα είναι πιο πολλά και τα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις ακόμα περισσότερα…

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ