Την «ανάγκη σταθερότητας» προτάσσει το Μαξίμου

Το επιχείρημα της «ανάγκης σταθερότητας» της Ελλάδας την επομένη των εκλογών έχουν αποφασίσει να ρίξουν το τελευταίο δίμηνο πριν τις κάλπες Μέγαρο Μαξίμου και Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, τρομοκρατούν τους πολίτες για τον κίνδυνο ακυβερνησίας, επικαλούμενοι -μεταξύ άλλων- και την απροθυμία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ να ανοίξουν όλα τα χαρτιά τους για τη μετεκλογική τους στάση.

Η πρόταση που διατυπώνουν στους υποψύφιους ψηφοφόρους είναι «κυβέρνηση με Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία» και με αυτή την πρόταση, όπως επισημαίνουν, θα πορευτούν και προς τις δεύτερες κάλπες, οι οποίες -εκτός απροόπτου- θα χρειαστούν λόγω αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης με το σύστημα της απλής αναλογικής.

«Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, προκειμένου να κάνουμε το μεγάλο άλμα στο μέλλον», τόνισε ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες, στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής, στον απόηχο των όρων που έθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας.

«Παράγοντας αστάθειας είναι κυβερνήσεις συνεργασίας χωρίς προγραμματικό περιεχόμενο, που αλληθωρίζουν το ένα κόμμα προς τα αριστερά και το άλλο προς τα δεξιά, χωρίς να λαμβάνουν αποφάσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, κάτι που είχε επισημάνει εντός της εβδομάδας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η κυβερνώσα παράταξη θα συνεχίσει την πίεση προς ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προκειμένου να δώσουν «καθαρές προτάσεις» διακυβέρνησης της χώρας για την επόμενη τετραετία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....