Τζανακόπουλος και Αχτσιόγλου «καίνε» ανενόχλητοι το πολιτικό κεφάλαιο του Τσίπρα – Ποιοι πανηγυρίζουν και ποιοι κλαίνε με μαύρο δάκρυ

Periodista

Κάθε φορά που η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, κάθε φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει έτοιμος να επανέλθει δυναμικά στο «παιχνίδι», εμφανίζεται από το πουθενά κάποιο – κορυφαίο συνήθως – στέλεχος της Κουμουνδούρου και «ανατινάζει» την προσπάθεια.

Δεν πρόκειται για σύμπτωση. Η αλήθεια είναι ότι στην πλειοψηφία του το στελεχιακό δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμηλού επιπέδου. Πολλά κορυφαία στελέχη, παρά το γεγονός ότι κυβέρνησαν, δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη πως «παίζεται το παιχνίδι», τι πρέπει να λένε, πότε πρέπει να το λένε και με ποιον τρόπο είναι σωστό να το λένε.

Το δύο πρόσφατα κρούσματα ναρκοθετούν ξανά τον αγώνα που καταβάλλει ο Αλέξης Τσίπρας να πιέσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και να μειώσει την δημοσκοπική απόσταση που χωρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος (ο οποίος η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει ακόμη τι ακριβώς προσφέρει στη θέση που βρίσκεται) έκανε λόγο τις προάλλες για «εκκαθαρίσεις». Δεν μπορεί να μην αντιλαμβανόταν ότι τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της λίστας Πέτσα τέτοιες δηλώσεις περιμένουν για να καθορίσουν την πολιτική ατζέντα την ώρα που η ελληνική κοινωνία στενάζει εξαιτίας της εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η Έφη Αχτσιόγλου, κάτι θέλησε να πει περί κανονικότητας, Αριστεράς, πανδημίας και ευκαιρίας, αλλά τελικά ούτε η ίδια δεν κατάλαβε τι είπε και το χειρότερο; Μάλλον δεν γνώριζε και τι ακριβώς ήθελε να πει. Κατάλαβαν όμως τα ΜΜΕ της διαπλοκής και οι ένοικοι του Μαξίμου, που έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση, ότι μπορούν να αλωνίζουν όσο έχουν απέναντι μία αυτοκαταστοφική αντιπολίτευση αδύναμη να απειλήσει το σύστημα Μητσοτάκη που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στα δημόσια πράγματα.

Και ο Αλέξης; Τι κάνει ο Τσίπρας; Παρακολουθεί τα «πουλέν» του να κάνουν στάχτη το πολιτικό του κεφάλαιο…

ΥΓ: Ενώ το ζεύγος Τζανακόπουλου και Ατσιόγλου δίνουν τροφή στα ΜΜΕ τα επιχειρηματικά συμφέροντα που «στήνουν» τον «νέο Τσίπρα» πανηγυρίζουν στο παρασκήνιο κι εκείνοι που θέλουν την Αχτσιόγλου διακοσμητική μελλοντική πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «κλαίνε» με μαύρο δάκρυ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ