«Τα στόματα στη ΝΔ θα ανοίξουν μετά την κάλπη…» – Αληθινές ρουκέτες Αντώναρου για αποτέλεσμα έκπληξη στις εκλογές

Για το κλίμα που επικρατεί εντός της Νέας Δημοκρατίας, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά και για την ακρίβεια, μίλησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.


Αναφορικά με τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, ο Ε.Αντώναρος σημείωσε πως «υπάρχουν πολλά στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα πως ενδεχομένως θα διεξαχθούν σύντομα εκλογές. Εκτιμώ πως δύσκολα θα εξαντλήσει την τετραετία η κυβέρνηση Μητσοτάκη, γιατί μέχρι τότε θα έχει εξουθενωθεί όχι μόνο ο ελληνικός λαός, αλλά και το κυβερνητικό κόμμα. Είμαι βέβαιος πως ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται μήπως πρέπει να καταφύγει νωρίτερα στην κάλπη, για να σώσει ό,τι μπορεί πια να περισώσει».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε δε πως «εντός της ΝΔ καταγράφεται προβληματισμός για κάποιες από τις επιλογές του πρωθυπουργού. Ωστόσο οι φωνές αυτές παραμένουν στο παρασκήνιο, στη φάση αυτή. Τα στόματα ανοίγουν συνήθως μετά την κάλπη. Κι επειδή τα αποτελέσματα θα έχουν εκπλήξεις, τα στόματα θα ανοίξουν, οι γλώσσες θα λυθούν και θα ειπωθούν δυσάρεστα πράγματα. Και τότε θα αρχίσουν να πέφτουν ‘πέτρες’ επάνω σε αυτούς που επιχειρούσαν να μοιράσουν δεξιά κι αριστερά αισιοδοξία και στο τέλος οδήγησαν τους πολίτες σε απόγνωση. Με απόγνωση και νιώθοντας αβεβαιότητα για το μέλλον θα πάνε στις κάλπες όλοι οι Έλληνες πολίτες – ανεξαρτήτως του τι θα ψηφίσουν».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί της ουσίας αποκάλυψε ότι εντός ΝΔ είναι αρκετοί αυτοί που είναι δυσαρεστημένοι με τον Κ.Μητσοτάκη και βλέπουν την πτώση που έρχεται. Όλοι αυτοί μετά τις εκλογές θα ξεκινήσουν να μιλούν και τότε θα αποκαλυφθούν διάφορα πράγματα για τον πρωθυπουργό και τον στενό του κύκλο.

«Έμεινα με ανοιχτό το στόμα ακούγοντας την δήλωση του κ. Στουρνάρα. Κάποιοι άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο, ζουν σε άλλον πλανήτη», δήλωσε επίσης Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Υπάρχουν στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που έλεγαν πως το 2022 θα είναι η καλύτερη χρονιά που θα ζήσει ο Έλληνας πολίτης. Εδώ όμως η κοινωνία δέχεται μπαράζ επιθέσεων και δεν ξέρει πως θα τα καταφέρει να τα βγάλει πέρα. Και δεν βλέπω καμιά προσπάθεια από την κυβέρνηση να χαράξει μια ουσιαστική πολιτική αντιμετώπισης των προβλημάτων – ασπιρίνες ετοιμάζονται να δώσουν, οι οποίες δεν θα βγάλουν τους Έλληνες από την στενωπό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Αντώναρο, «το πρόβλημα της ακρίβειας, δεν προήλθε από την Ουκρανία. Η ακρίβεια ήταν από πριν εδώ στα βασικά είδη που χρειάζεται ο πολίτης στην καθημερινότητά του. Βλέπουμε άλλες κυβερνήσεις να λαμβάνουν ριζικές αποφάσεις. Εμείς εδώ τι κάνουμε; Τίποτε. Μας λένε πως δεν μπορούν να μειώσουμε τον ΦΠΑ και τον ΕΦΚ. Οι λύσεις αυτές είναι λύσεις ανάγκης, λύσεις σε κατάσταση κρίσης και οι λύσεις αυτές πρέπει να βρεθούν. Πρέπει να βρεθούν λύσεις πραγματικές – λύσεις που θα καταλαβαίνει ο κόσμος στην τσέπη του. Θα αυξήσουν λένε τους μισθούς τον Μάιο. Πόσο θα έχει φτάσει όμως ο πληθωρισμός τον Μάιο; Πόσοι θα αντέξουν μέχρι τον Μάιο;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...