Τα εγκληματικά κυβερνητικά λάθη και η κατάρρευση στο εμβολιαστικό πρόγραμμα φέρνουν νέα μέτρα

Νέα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό ανακοινώνει όπως όλα δείχνουν, αύριο Τρίτη η κυβέρνηση τη στιγμή που παρατηρείται έκρηξη κρουσμάτων καθώς και αύξηση διασωληνώσεων και θανάτων.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που για μια ακόμα φορά διαχειρίστηκε λάθος και το τέταρτο κύμα της πανδημίας που είναι συνώνυμη με τη μετάλλαξη Δέλτα, προσανατολίζεται τώρα σε νέα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας αλλά και στην υποχρεωτική επαναφορά της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους.

Έτσι τη στιγμή που το εμβολιαστικό πρόγραμμα έχει καταρρεύσει και τη στιγμή που οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων έως και κατά 8.000 με το άνοιγμα των σχολείων και την επιστροφή στις δραστηριότητες των πολιτών, η κυβέρνηση επιλέγει αποκλεισμό δραστηριοτήτων για τους ανεμβολίαστους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί ότι όλοι οι κλειστοί χώροι εστίασης και ψυχαγωγίας θα λειτουργών ως αμιγείς μόνο για πλήρως εμβολιασμένους και θα αποκλειστούν οι ανεμβολίαστοι.

Ερώτημα παραμένει εάν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα και για το λιανικό εμπόριο θα μειωθεί ο αριθμός των πελατών που θα μπαίνουν στα εμπορικά καταστήματα.

Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Μ. Σαββίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι ο εμπορικός κόσμος δεν προτείνει υγειονομικά μέτρα αλλά τηρεί όποιο πρωτόκολλο τους έχει ζητηθεί.

Και σχολίασε ότι εάν τεθούν επιπλέον μέτρα για το λιανεμπόριο θα πρέπει η κυβέρνηση να στηρίξει οικονομικά τις επιχειρήσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....