Συνωστισμός στην είσοδο της Κουμουνδούρου: Στελέχη εγκαταλείπουν μαζικά το ΚΙΝΑΛ και πηγαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Η κίνηση της Χαριλάου Τρικούπη να συµπράξει µε την κυβέρνηση προκειµένου να στελεχωθεί το ΑΣΕΠ µε κοµµατικά στελέχη και µετακλητούς από Ν.∆. και ΚΙΝΑΛ, έφερε το τέλος του µορατόριουµ που υπήρχε ανάµεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝ.ΑΛ.

Όπως γράφει χαρακτηρικά η Ελένη Καλογεροπούλου στο parapolitika.gr η ιστορία µε το ΑΣΕΠ άλλαξε εντελώς τα πράγµατα, αφού για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό ο Αλέξης Τσίπρας, µιλώντας στην Κοινοβουλευτική Οµάδα του κόµµατός του, επέκρινε το ΚΙΝ.ΑΛ. ως δεκανίκι της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Παράλληλα, ήρθε η προσχώρηση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σίµου Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που εκλαµβάνεται από πολλούς ως η απάντηση του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης στις κινήσεις της Χαριλάου Τρικούπη.

Οπως λένε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στελέχη της Κουµουνδούρου, το τέλος του µορατόριουµ µε το ΚΙΝ.ΑΛ. θα φέρει την αρχή µιας άλλης εποχής, µε εντάσεις ανάµεσα στα δύο κόµµατα, αλλά και προσχωρήσεις στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ. στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι στην εξώπορτα της Κουµουνδούρου υπάρχουν πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία θέλουν να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά µέχρι τώρα η πόρτα δεν άνοιγε, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε να διαταράξει τις σχέσεις του µε τη Χαριλάου Τρικούπη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...