Στους λογαριασμούς ρεύματος γράφει Μητσοτάκης, ιδιωτικοποίηση και golden boys της ΔΕΗ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, καταλόγισε «θράσος» στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, απαντώντας στις αιχμές που εξαπέλυσε ο Γιάννης Οικονόμου κατά του Αλέξη Τσίπρα για τη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Θέλει τεράστιο θράσος να μιλά για ψέματα ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη που ξαφνικά ανακάλυψε πως υπάρχει αισχροκέρδεια. Αντί για ύβρεις, ας έχει το θράσος να πει στους πολίτες που δεν ξέρουν τι να πρωτοπληρώσουν, ότι πληρώνουν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, την βίαιη απολιγνιτοποίηση, τις αποτυχίες Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής σε αντίθεση με την Ισπανία και την Πορτογαλία που κέρδισαν το δικαίωμα εξαίρεσης και πλαφόν στις τιμές ρεύματος, και τους μισθούς και μπόνους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ των γαλάζιων golden boys που έχουν κάνει γιουρούσι στο Δημόσιο», δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Όσο για τους συνταξιούχους ξέρουν πολύ καλά πως τη μόνιμη 13η σύνταξη, άνω του 1 δις. ετησίως, που καθιέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, την έκοψε ο κ. Μητσοτάκης για να κάνει δώρο στα funds.

Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης παραμένει εθισμένος στις νεοφιλελεύθερες εμμονές του και την εξυπηρέτηση των φίλων του», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ