Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στο όργιο φημών και τα δημοσιεύματα για τον παρασκηνιακό ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου – Τι λέει ο πρώην πρωθυπουργός

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αίτημα ένταξης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Σοσιαλιστική Διεθνή και μάλιστα με τη βοήθεια του προέδρου της Γιώργου Παπανδρέου.

Ειδικότερα, κομματικές πηγές σχολιάζουν: «παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τη σπουδή μέρους των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για τη διεθνή και ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Τα σημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ένταξη του κόμματος στη Σοσιαλιστική Διεθνή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Διάψευση και από Παπανδρέου


Λίγο νωρίτερα τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είχε διαψεύσει και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του ανέφερε:

«Δεν έχει τεθεί οποιοδήποτε θέμα ένταξης Ελληνικού κόμματος στη Σοσιαλιστική Διεθνή, πέραν του Κινήματος Αλλαγής, ή έχει κατατεθεί κάποιο σχετικό αίτημα εκ μέρους κάποιου άλλου κόμματος.

Είναι απολύτως σαφές ότι, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, ούτε και έχει αναλάβει κάποια σχετική πρωτοβουλία.

Τέλος, ουδείς εκ των συνεργατών του έχει μιλήσει για οποιοδήποτε τέτοιο θέμα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ