Ρεσιτάλ αμετροέπειας και διθύραμβοι για Frau από τον Άδωνι

Ρεσιτάλ αμετροέπειας για μία ακόμα φορά έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην προσπάθειά του να διαφημίσει την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας, ισχυριζόμενος πως αυτή αποτελεί δήθεν «έμπρακτη συγγνώμη στον ελληνικό λαό», ενώ εκτίμησε και πως παρά τα πολλά της λάθη «ο απολογισμός της θητείας της για εμάς είναι θετικός».

Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι παρά τα διθυραμβικά σχόλια, παραδέχθηκε πως η πολιτική της συνετέλεσε στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά! «Η Μέρκελ έπαιξε ρόλο στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, ο Τσίπρας όμως της έδωσε όλα αυτά που δεν της έδινε ο Σαμαράς», έφτασε στο σημείο να δηλώσει ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Κράτησε ενωμένη την Ευρώπη»


Ένα βήμα παραπέρα πήγε ο επίσης ανεκδιήγητος Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος ισχυρίστηκε πως η Άνγκελα Μέρκελ «αντιστάθηκε στον Σόιμπλε και προσπάθησε να ισορροπήσει, ενώ κράτησε ενωμένη την Ευρώπη»!

Μόνο «ευχαριστώ» δεν είπε στην απερχόμενη καγκελάριο ο προκλητικός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας πως «δεν ήταν μικρή επιτυχία με βάση τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν και στο ευρώ και στην προσφυγική κρίση», σπεύδοντας ωστόσο να προσθέσει, αφού πρώτα της έπλεξε κανονικότατα το εγκώμιο, πως «βεβαίως δεν ήταν η μεγάλη μεταρρυθμίστρια, η μεγάλη οραματίστρια την οποία ενδεχομένως χρειάζεται η Ευρώπη, γι’ αυτό βλέπετε τον ρόλο του Μακρόν, της Γαλλίας, να βγαίνει μπροστά ενδεχομένως, ακόμα και η Ιταλία».

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...