«Πυρηνική βόμβα» Νικολακόπουλου για την Opinion Poll και τις περίεργες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον αποτυχημένο Μητσοτάκη να σαρώνει

«Όσο καλά και να πάνε οι δείκτες των δημοσκοπήσεων, είναι ριψοκίνδυνο να πας σε ένα εκλογικό δίμηνο» εκτίμησε ο ομότιμος καθηγητής Κοινωνικής Θεωρίας και Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλίας Νικολακόπουλος, μιλώντας Στο Κόκκινο.

Τόνισε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη «βασίζεται στην αλαζονεία της πρόσκαιρης υπεροχής και κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση».

Σε ό,τι αφορά τις δημοσκοπήσεις και το θέμα που ανέκυψε με την έρευνα της Opinion Poll και την παρέμβαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ο Ηλίας Νικολακόπουλος διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι μέλος του Συνδέσμου Δημοσκοπήσεων, άρα δεν υπάγεται στον εσωτερικό έλεγχο του συνδέσμου.

«Είναι μια εταιρεία που τη βλέπουμε με επιφύλαξη και ο διευθυντής της αρθρογραφεί επί πολιτικών θεμάτων με συγκεκριμένη πολιτική θέση, κάτι που είναι άκομψο» εξήγησε.


Για την παρέμβαση στην εσωκομματική εκλογή στο Κίνημα Αλλαγής, ο πολιτικός αναλυτής ανέφερε πως «έχει συγκεκριμένη στόχευση και έχει γίνει από συγκεκριμένα ΜΜΕ και στο παρελθόν».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....