Πανικόβλητος ο Άδωνις μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις Πολάκη

Με έκδηλο πανικό και εκνευρισμό που τον οδήγησε σε μια ομιλία υψηλών τόνων κατά όσων δεν του έχουν ζητήσει… συγγνώμη για τη Novartis, εμφανίστηκε στο βήμα του Κοινοβουλίου ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το σφυροκόπημα του Παύλου Πολάκη.

Τα στοιχεία που παρέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μπήκαν και στα πρακτικά της Βουλή οδήγησαν τον Άδωνι Γεωργιάδη σε μια ομιλία κατώτερη των περιστάσεων αφού με προσβολές και απειλές προσπάθησε να ξεπεράσει τα στοιχεία.

Για μια ακόμα φορά υποστήριξε ότι είναι θύμα της υπόθεσης με θύτη τον Παύλο Πολάκη, έκανε αναφορά σε «πολάκειο βούρκο» και προανήγγειλε κατάθεση αγωγής κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε υποκριτή τον Γιάννη Ραγκούση και με μεγάλο εκνευρισμό, που έκανε εντύπωση σε όλους τους παριστάμενους βουλευτές, κάνοντας σόου αναφώνησε: «Τι θέλουν πια; Ας κάνουν ειδικό δικαστήριο με πρόεδρο Πολάκη και εισαγγελέα Βαξεβάνη!».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απαράδεκτη για τα κοινοβουλευτικά ήθη, βιντεοσκόπηση που έκανε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση και την ανάρτηση του βίντεο από τον εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη, αντί να ζητήσει συγγνώμη, υποστήριξε ότι το έστειλε μόνο σε φίλους του και δεν γνωρίζει πώς έφτασε στα χέρια δημοσιογράφων.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και η επίθεσή του στους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ για τους οποίους δήλωσε ότι ντρέπεται ενώ χαρακτήρισε κατάπτυστη την ανακοίνωση του κόμματος καθώς όπως είπε παίρνει ίσες αποστάσεις. Επιτέθηκε προσωπικά και στον Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας πως ο Κυριάκος κατά την πρόταση μομφής μίλησε ως αρχηγός της ΝΔ, ενώ ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν έχει κάνει καμιά δήλωση για τη Novartis.

ΠΗΓΗavgi.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....