Ο Σαμαράς έκλεινε τα μικρόφωνα της ΕΡΤ και ο Μητσοτάκης της Βουλής (pic)

Με μια αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας τον θεσμικό αυταρχισμό που συχνά επιδίδεται η «χρεοκοπημένη κυβέρνηση» της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την τακτική φυγομαχία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δηκτικά, κάνει ιστορική συσχέτιση, θυμίζοντας και τη συμπεριφορά του Αντώνη Σαμαρά που στις 11 Ιουνίου 2013 έκλεινε τα μικρόφωνα της ΕΡΤ.

Ο Αλέξης Τσίπρας όμως επιτέθηκε και κατά της σημερινής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι η «αλήθεια δε φιμώνεται. Και η αλήθεια είναι ότι μας κυβερνά ένα χρεοκοπημένο κόμμα. Και οικονομικά και ηθικά».

Αναλυτικά η ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχει ως εξής:

«Φαίνεται το ‘χει η μέρα… 11 Ιουνίου 2013 ο κ. Σαμαράς έκλεινε τα μικρόφωνα της ΕΡΤ. 11 Ιουνίου 2021 ο κ. Μητσοτάκης κλείνει τα μικρόφωνα της Βουλής. Ο αυταρχισμός ύστατο στάδιο χρεοκοπημένων κυβερνήσεων. Η αλήθεια όμως δε φιμώνεται. Και η αλήθεια είναι ότι μας κυβερνά ένα χρεοκοπημένο κόμμα. Και οικονομικά και ηθικά».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ