Ο Κεδίκογλου ήταν μόνο η αρχή: Πρόσωπα που θα προκαλέσουν αίσθηση βάζει ο Τσίπρας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι προέρχονται από το ΚΙΝΑΛ

Προετοιμάζοντας την κοινή γνώμη για τα χαρακτηριστικά της   κυβέρνησης που θα επιδιώξει να σχηματίσει μετά τις εκλογές συνεχίζει να καταθέτει προτάσεις για κάθε τομέα διακυβέρνησης- με κοινό παρονομαστή το πρόγραμμα «Ελλάδα +»  για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάπτυξη με αναπτυξιακά και κοινωνικά κριτήρια γράφει για τον Αλέξη Τσίπρα στο anoixtoparathyro, ο Γιώργος Λακόπουλος.

Η κρίσιμη κίνηση αφορά την νέα διεύρυνση με πρόσωπα  από την ευρύτερη Δημοκρατική Παράταξη. Η  προσχώρηση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου ήταν απλώς προανάκρουσμα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο σχεδιασμός Τσίπρα περιλαμβάνει ανοίγματα σε πολιτικούς όλων των περιόδων του ΠΑΣΟΚ: από τους δυο Παπανδρέου και τον Κ. Σημίτη μέχρι τη… Φώφη Γεννηματά- καθώς το φλερτ βουλευτών της με τον Μητσοτάκη στρέφει πολλούς προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα συμπεριληφθούν υποψήφιοι που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Η πολιτική διεύρυνση συνδυάζεται με την ανανέωση που θα φέρει στο προσκήνιο καινούργια πρόσωπα με  καλά βιογραφικά. Ήδη στις δημόσιες εμφανίζεις του πλαισιώνεται με στελέχη που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ο συνδυασμός προγραμματικού λόγου, ανανέωσης και διεύρυνσης αφήνει πίσω τον «παλιό ΣΥΡΙΖΑ» με τις ιδεοληπτικές εμμονές, τα φθαρμένα πρόσωπα, τους αποτυχημένους των προηγουμένων κυβερνήσεων και ασφαλώς όσων έχουν «καεί» ή προκαλούν την κοινή γνώμη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ