Ολονύκτιο θρίλερ στο ΠΑΣΟΚ για τον Λοβέρδο

Σε μεγάλο πρόβλημα προσωπικά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη εξελίσσεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος εδώ και καιρό έχει καταστήσει σαφές με τη συμπεριφορά του ότι βρίσκεται σε λάθος κόμμα.

Η πεισματική άρνηση του να μην υπογράψει την αίτηση διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας για το σκανδαλώδες νομοσχέδιο της Ν.Δ. που αφορά την λειτουργία του ΕΣΥ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για πολλά κορυφαία στελέχη του κινήματος, τα οποία συνέστηναν μετ’ επιτάσεως στον Νίκο Ανδρουλάκη να «τελειώνει» μια και καλή με το «πρόβλημα Λοβέρδου».

Ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να πείσουν τον Ανδρουλάκη ότι όσο διαιωνίζει την κατάσταση και ανέχεται τις προκλήσεις Λοβέρδου και την ανοιχτή αμφισβήτηση των αποφάσεων του, αποδυναμώνει τον ίδιο τον νέο εκλεγμένο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δημιουργώντας ρήγμα τόσο στην εικόνα του όσο και στην αποφασιστικότητα του να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις.

Στον αντίποδα, τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης όσο και οι «προεδρικοί» αντιτάσσουν το επιχείρημα πως εάν διαγράψει τον Λοβέρδο, θα του δώσει το δικαίωμα να αποχωρήσει ως «ήρωας» και να πολιτευτεί με τη Ν.Δ.

Στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, θεωρεί ότι η αυτογελοιοποίηση του Λοβέρδου θα τον οδηγήσει ούτως ή άλλως όχι μόνο στην έξοδο, αλλά και στην απόλυτη πολιτική απαξίωση. Μας έλεγε συγκεκριμένα πως ακόμα και η απόφασή του να υπερασπιστεί τον Χρήστο Καλογρίτσα τον οποίο ο ίδιος έστειλε με την ψήφο του ως κατηγορούμενο στο ειδικό δικαστήριο, είναι η επιτομή του εξευτελισμού και της γελοιότητας…

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....