Να σταματήσει η κυβέρνηση να βάζει πλάτη στο πλιάτσικο εις βάρος της κοινωνίας

Η κυβέρνηση να σταματήσει «να βάζει πλάτη στο πλιάτσικο που γίνεται σε βάρος της κοινωνίας» τονίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, αναφορικά με την διεξαγωγή των τεστ κορωνοϊού, όπως αυτά γίνονται στη χώρα μας.

Στη γραπτή δήλωσή του ο Αλέξης Χαρίτσης χαρακτηρίζει «ντροπιαστικές» τι εικόνες με τις ατέλειωτες ουρές της ταλαιπωρίας και την οικονομική αιμορραγία χιλιάδων πολιτών.

«Η λύση είναι μία, αυτή που εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης: οργανωμένο, δημόσιο και δωρεάν σύστημα ιχνηλάτησης με συνταγογράφηση των τεστ» σημειώνει με νόημα ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει, ότι «μέχρι σήμερα η κυβέρνηση έλεγε ότι έχουμε τα πιο φτηνά τεστ στην Ευρώπη. Την καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα: τις ντροπιαστικές, ατέλειωτες ουρές της ταλαιπωρίας και την οικονομική αιμορραγία χιλιάδων πολιτών.

Έστω και τώρα, η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να σταματήσει να βάζει πλάτη στο πλιάτσικο που γίνεται σε βάρος της κοινωνίας.

Η λύση είναι μία, αυτή που εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης: οργανωμένο, δημόσιο και δωρεάν σύστημα ιχνηλάτησης με συνταγογράφηση των τεστ».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...