Νέες καταγγελίες Λαφαζάνη: «Με παρακολουθούσαν Τσίπρας και Μητσοτάκης»

Ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τις αναφορές του πρωθυπουργού στη Βουλή για παρακολούθησή του από τον Τσίπρα, σε αποκλειστική δήλωσή του στο in τονίζει πως υπήρξε στόχος παρακολούθησης με εντολή του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπως, παρακολουθείται και τώρα από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο κ. Λαφαζάνης υπογραμμίζει ότι διαχρονικά υπάρχουν παρακολουθήσεις του, όπως παρακολουθείται και σήμερα από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και σημειώνει πως ο ελληνικός λαός θα φρίξει εάν δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των χιλιάδων υπό παρακολούθηση από τις διαδοχικές κυβερνήσεις, της σημερινής ΝΔ, των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των Σαμαρά-Βενιζέλου.

«Το τελευταίο που επιθυμώ είναι να γίνω, με αφορμή τις υποκλοπές, δικομματικό μπαλάκι σε μια ανούσια διαμάχη για καρέκλες και λάφυρα εξουσίας από δύο μνημονιακούς πολιτικούς, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι το μόνο που εκφράζουν είναι το ξεπούλημα, την παρακμή, την υποτέλεια, την φαυλότητα,και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Παρακρατικό καθεστώς

Οι παρακολουθήσεις, φυσικές, ηλεκτρονικές, τηλεφωνικές πολιτικών, δημοσιογράφων, εσωκομματικών αντιπάλων, επιχειρηματιών και ιδιαίτερα όσων θεωρούνται επικίνδυνοι για το σύστημα της αποικιοκρατούμενης Ελλάδας αποτελούν δυστυχώς διαχρονικό παρακρατικό καθεστώς των εκάστοτε κυβερνήσεων του κατεστημένου, οι οποίες γίνονται από κυβέρνηση σε κυβέρνηση, όλο και πιο μαζικές, προκλητικές και ξεδιάντροπες, όπως τώρα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ναι, πράγματι παρακολουθούσε τα τηλέφωνα μου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Όπως αποδεδειγμένα με παρακολουθούσε, με μαγνητοσκοπούσε και με βιντεοσκοπούσε στις κινητοποιήσεις που συμμετείχα και όχι μόνο, ιδιαίτερα κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, το αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού πολιτεύματος» της Γενικής Ασφαλείας, με εντολή Τσίπρα και βεβαίως των παρακαθήμενων της εξουσίας».

Εξωθεν πιέσεις

«Μέσα από αυτές τις παρακολουθήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ μου φόρτωσε τέσσερις δίκες του μισού ποινικού κώδικα που συνεχώς έκτοτε από το 2017 μέχρι σήμερα αναβάλλονται διότι οι κρατούντες δεν θέλουν ούτε να με καταδικάσουν αλλά ούτε και να με αθωώσουν διότι και τα δύο γι αυτούς έχουν πολιτικό κόστος.
Ταυτόχρονα σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου η παρακολούθηση μου συνεχίζεται και επί των ημερών του κυρίου του Κυριάκου Μητσοτάκη και συνεχίζεται μάλλον και με έξωθεν πιεστικές υποδείξεις. Και ο νοών νοείτω!
Βεβαίως, επίσημα στοιχεία μπορεί να μην διαθέτω γι’ αυτές τις επισημάνσεις μου, αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και ιδιαίτερα στην Ελλάδα.
Δυστυχώς, αυτό το ανώμαλο παρακρατικό καθεστώς των υποκλοπών και παρακολουθήσεων που διέπει την ΕΥΠ και όχι μόνο, δεν θέλει να αγγίξει η κυβέρνηση αλλά ούτε και η κατ’ ευφημισμόν λεγόμενη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.
Η αντιπαράθεση γύρω από τις υποκλοπές στη Βουλή όχι μόνο είναι ανούσια αλλά και επικίνδυνη διότι δεν θέτει το δάκτυλο στον τύπο των ήλων στα θέματα των υποκλοπών αλλά και κυρίως βάζει στο ράφι όλα τα κρίσιμα προβλήματα από την υπερχρέωση της χώρας, την ενέργεια, την ουρανομήκη ακρίβεια, τη φτωχοποίηση, την στήριξη ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, κλπ πολιτικές επί των οποίων συναινούν επί της ουσίας τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
Αν θέλουν τα κόμματα του κατεστημένου πράγματι να κάνουν ένα ουσιώδες βήμα για να παρακαμφθεί το παρακρατικό καθεστώς των παρακολουθήσεων, τότε κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ας δώσουν τώρα στη δημοσιότητα τα ονόματα των δεκάδων χιλιάδων παρακολουθουμένων επί των ημερών των τριών τελευταίων κυβερνήσεων μαζί με τους λόγους της παρακολούθησής τους. Και τότε θα φρίξει ο ελληνικός λαός και θα φανεί το κατάπτυστο είδος της ψευδο-δημοκρατίας που υπάρχει στη χώρα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....