«Μην τους διώξεις Αλέξη…» – Νέες καταγγελίες για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και πανικός στους «Ομπρελίστας»

Κρύος ιδρώτας έχει αρχίσει να λούζει τους «Ομπρελίστας» του ΣΥΡΙΖΑ, που βγήκαν αποδυναμωμένοι από τις εσωκομματικές εκλογές την περασμένης Κυριακής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsbreak.gr μια και υψηλόβαθμα και προβεβλημένα αριστερόστροφα στελέχη καταποντίστηκαν, με αποτέλεσμα τώρα να τρέμουν μήπως και παραγκωνιστούν από τον Αλέξη Τσίπρα και τους προεδρικούς.

Ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης απηύθυνε έκκληση στον πρόεδρο να μην…ακούσει όλους όσοι του λένε να διώξει τα βαρίδια, ενώ ο βουλευτής Νάσος Αθανασίου άφησε αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, καταγγέλλοντας πως δεν είναι δυνατόν να γίνονται εκλογές με έναν μόνο υποψήφιο!

Πρώτος τοποθετήθηκε δημοσίως ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο ΝΕΤ24, στον Βασίλη Ταλαμάγκα και τον Κώστα Αργυρό, σχολιάζοντας πως «ο στόχος του Τσίπρα δεν ανήκει στον Τσακαλώτο, αλλά στον Μητσοτάκη», προσθέτοντας πως πρέπει να αποφευχθούν λογικές τού τύπου «ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα». Κάλεσε μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα να μην ακούσει «διάφορους που του λένε ότι για να καλπάσει στην εξουσία πρέπει να διώξει κάποιους που είναι “βαρίδια”», όπως είπε επί λέξει.

Ο δε Νάσος Αθανασίου, μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι υπήρξε μόνο ένας υποψήφιος, διερωτώμενος με νόημα «κανένας δεν ήθελε, κανένας δεν μπορούσε, κανένας, κανένας, κανένας;», λέγοντας πως έπρεπε, έστω και με κλήρωση ανάμεσα στους βουλευτές, να υπάρξουν και άλλοι υποψήφιοι, καθώς «δεν είναι δυνατόν να γίνεται προεδρική εκλογή με έναν υποψήφιο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Βγήκαν ήδη τα «μαχαίρια» στην Κουμουνδούρου και έχουν περάσει μόλις πέντε ημέρες από το κλείσιμο της κάλπης…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...