Με δάκρυα χαράς υποδέχθηκαν στο Μαξίμου τις δηλώσεις Τζανακόπουλου που είναι ο καλύτερος σύμμαχος του Μητσοτάκη – Πανηγυρισμοί για τον συνεργάτη του Τσίπρα που δίνει πάντα τη λύση στη ΝΔ

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε μάλιστα στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, είχε βυθίσει την επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου σε απόγνωση.

Διαβάστε τι γράφει ο Κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr:

Οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου, που του υπαγορεύουν ακόμα και την τελευταία συλλαβή που θα αρθρώσει μπροστά στις κάμερες, είδαν με τρόμο τον πρωθυπουργό, προφανώς υπό την επήρεια του πνεύματος του Κλάους Σβαμπ, να απευθύνει κάλεσμα στα παιδιά από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Αλγερία, το Μαρόκο και κάθε χώρα που διαθέτει εργατικά χέρια, να σπεύσουν στην Ελλάδα ως μετανάστες. Το ολέθριο σκηνικό συμπληρώθηκε με τον πρωθυπουργό να καλεί και όσους μετανάστες κατάφεραν έως σήμερα να τρυπώσουν παράνομα στην Ελλάδα, να μην φύγουν σε άλλες χώρες, αλλά να ριζώσουν στην χώρα μας!

Το σκηνικό αυτό προκάλεσε πανικό στην επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου, η οποία είναι ίσως η ικανότερη σε παγκόσμιο επίπεδο. Πως αλλιώς θα μπορούσε ένας άνθρωπος σαν τον Κυριάκο να γίνει πρωθυπουργός;

Εκεί λοιπόν που ο Έρικ, η Κατερίνα και τα άλλα παιδιά προσπαθούσαν να βρουν τρόπους να καλύψουν το απίστευτο ολίσθημα του Κυριάκου, ήρθε ως από μηχανής θεός, ο Δημήτρης Τζάνακόπουλος. 

Μόλις οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου άκουσαν τις δηλώσεις Τζανακόπουλου για τον φράχτη στον Έβρο, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και αγκαλιάστηκαν με δάκρυα χαράς. Την λύση στο πρόβλημα Κυριάκου, την είχε δώσει πάλι ο ΣυΡιζΑ, από το πουθενά.

Άλλωστε ο Δημήτρης Τζάνακόπουλος φημίζεται για τις «λύσεις» που δίνει στη ΝΔ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περιβόητη έρευνα για τα εικονικά τιμολόγια του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπου η «επιλογή Τζανακόπουλου» αποδείχτηκε πιο αργή και από την Χελώνα του Αισώπου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...