Με βίντεο ο Κασιδιάρης δηλώνει αποφασισμένος να κατέβει κανονικά στις εκλογές (vid)

Αποφασισμένος να κατέβει κανονικά στις προσεχείς εκλογές με το κόμμα του, Ελληνες, εμφανίζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο ίδιος μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματός του, με βίντεο που αναρτήθηκε χθες, αναλύει το πώς θα είναι υποψήφιος και γιατί η αντισυνταγματική, όπως τη χαρακτηρίζει, τροπολογία της κυβέρνησης δεν πρόκειται να εμποδίσει την είσοδό του στη Βουλή. Συγκεκριμένα, στον ιστότοπο ανέβηκε βίντεο στο οποίο ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από τη φυλακή αναφέρει ότι το κόμμα του «έχει ξεκινήσει ήδη τη νομική μάχη ενάντια στο πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και θα νικήσει, διότι υπηρετεί το δίκαιο, την αλήθεια και την Ελλάδα».

Αυτό που υποστηρίζει είναι πως η τροπολογία αποκλεισμού του «εθνικού κόμματος Ελληνες» είναι «φωτογραφική» και πως ο Αρειος Πάγος θα τον απορρίψει ως αντισυνταγματικό, επομένως το κόμμα του θα συμμετάσχει στις εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ότι η ρύθμιση είναι «φωτογραφική» τεκμαίρεται και από όσα είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης από βήματος Βουλής την ημέρα ψήφισης της τροπολογίας, από όπου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Εδώ υπάρχει ένας στόχος, να μην επιτύχει το πολιτικό εγχείρημα Κασιδιάρη. Αυτός είναι ο στόχος. Αλλιώς να μην το συζητάμε».

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση νομοθέτησε την τελευταία στιγμή επί τούτω, προκειμένου ο Ηλίας Κασιδιάρης να μην έχει αρκετό χρόνο αντίδρασης για να σκεφτεί με ποιον τρόπο θα μπορούσε να οργανωθεί για να ξεπεράσει την απαγόρευση.

«Δύο χρόνια πριν θα έβρισκαν κάποιον τρόπο -δεν μπορώ να σας πω ποιος θα ήταν αυτός, αλλά κάτι θα σκεφτόντουσαν- για να μπορέσουν να επιτύχουν τον πολιτικό τους στόχο. Αρα, λοιπόν, καθαρά θέμα τακτικής, για όσους θέλουμε αυτό το πράγμα πράγματι να λειτουργήσει, ήταν η διάταξη να έρθει στο τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης, με τον Ηλία Κασιδιάρη να εξηγεί στο επίμαχο βίντεό του πως λόγω και αυτών των αναφορών η ρύθμιση που ψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ θα καταπέσει ως αντισυνταγματική από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ρύθμιση
Σημειωτέον πως στη ρύθμιση που ψηφίστηκε και βάζει μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατηγορώντας την Κουμουνδούρου ότι ήταν «απέναντι» και ότι δεν ήθελε να εμποδίσει την κάθοδο Κασιδιάρη στις εκλογές.

«Οι πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν τέτοιες που δεν θέλησε να μπει μαζί με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ενώ συμπλήρωσε πως όλες οι ενέργειες για να μπει φρένο στη δράση της Χρυσής Αυγής έγιναν από κυβερνήσεις της Ν.Δ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...