Μεγάλες εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Ακόμη και σε πασίγνωστο ράπερ έγινε κρούση (ονόματα)

Η χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα σε οικογενειακή βιοτεχνία στο Αιγάλεω μόνο τυχαία δεν ήταν. Εντάσσεται σε μία ευρύτερη καμπάνια επαφών του με ελεύθερους επαγγελματίες, εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων και συνταξιούχων που τον θέλει να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και στα προβλήματά τους. 


Κάπως έτσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία «εμφανίστηκε» χθες στο… έκτο κατά σειρά τηλεοπτικό σποτ της Κουμουνδούρου που εστιάζεται στους νέους, να συνομιλεί με τον πρωταγωνιστή της…σειράς που είχε την απορία πώς γίνεται να πάρει τη ζωή στα χέρια του.


Ο Αλέξης Τσίπρας που βρέθηκε δίπλα του στο πλάνο του απάντησε πως η λύση βρίσκεται στο «να πάς να ψηφίσεις όταν έρθει η ώρα» κάνοντας και το σπικάζ στο κλείσιμο του σποτ με το σύνθημα «Δικαιοσύνη Παντού».


Με αυτόν τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δημιουργεί άλλωστε αντίβαρα στην έμμεση προσπάθεια της κυβέρνησης είτε να αποθαρρύνει τους νέους να ψηφίσουν είτε να την ακούσουν ανακοινώνοντας μέτρα πιο ελκυστικά για τις νεότερες ηλικίες. Κι αυτό διότι όπως δείχνουν τόσο τα εκλογικά αποτελέσματα του 2019 όσο και οι δημοσκοπήσεις που έχουν ακολουθήσει η ΝΔ έχει «τρύπες» στις μικρές ηλικιακές ομάδες στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ διατηρεί σαφές προβάδισμα.
Όλα αυτά ενώ από την εβδομάδα που ξεκινά τίθεται πλέον σε εφαρμογή το νέο εντατικό και αμιγώς προεκλογικό πρόγραμμα περιοδειών του Αλέξη Τσίπρα στην περιφέρεια.

Συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρουν πως στον σχεδιασμό βρίσκονται τουλάχιστον δύο περιοδείες την εβδομάδα και μάλιστα «παντού» προκειμένου να μην υπάρξει περιοχή της Ελλάδας στην οποία η ηγεσία του κόμματος να μην έχει αφήσει το αποτύπωμά της.


Όλα αυτά ενώ βρίσκεται σε εκκρεμότητα η συνεδρίαση της Πολιτικης Γραμματείας του κόμματος που θα συζητήσει για ψηφοδέλτια και υποψηφιότητες ενόψει των εκλογών 2023. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η σημαντική αυτή συνεδρίαση θα γίνει πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Οι υποψήφιοι αναμένουν τις ανακοινώσεις προκειμένου να αρχίσουν να τρέχουν στις περιφέρειες τους.


Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τα ονόματα μόνο των προσώπων που με τις δημόσιες εμφανίσεις τους υποδηλώνουν το ενδιαφέρον τους να διεκδικήσουν μία έδρα στη Βουλή. Όπως για παράδειγμα του δικηγόρου Γιάννη Μαντζουράνη που επιθυμεί να είναι υποψήφιος στο νότιο τομέα της Αθήνας, του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου που πιθανότατα θα είναι υποψήφιος στο βόρειο τομέα της Αθήνας ή του καθηγητή Νίκου Φαραντούρη που θέλει να είναι υποψήφιος στην Κεφαλλονιά. 


Οι πληροφορίες επιμένουν ότι έχουν γίνει κρούσεις στην ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου αλλά και στον ράπερ Nivo, (Νίκο Βουρλιώτη).

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ