Μάχη δίνει ο Κύρτσος να ξεπεράσει τον Άδωνι στις θεαματικές κωλοτούμπες – Τα ντουκουμέντα της ντροπής

Αναμφίβολα ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο βασιλιάς τους κωλοτούμπας στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό.

Ένα πρόσωπο, ωστόσο, δίνει πραγματικά αγώνα για τον ξεπεράσει. Αυτός είναι ο Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος βέβαια, όπως και ο Άδωνις, ανάλογα με του που φυσάει ο άνεμος αλλάζει και κόμμα. Εκτός αυτού τους ενώνει το κοινό ακροδεξιό παρελθόν στο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Γράφει τις προάλλες ο Γιώργος Κύρτσος για “ομπανική εσωστρέφεια” στη ΝΔ.

Δείτε:

Και τα γράφει αυτά ο άνθρωπος που πριν φύγει από τη Νέα Δημοκρατία αποθέωνε τον Όρμπαν!

Παραθέτουμε τι έγραφε η Εφημερία των Συντακτών στις 8/9/2018:

«Ο Ορμπαν δεν θεωρώ ότι είναι ακροδεξιός!!!». «Δεν πρέπει να χαρίσουμε τον Ορμπαν στην Ακροδεξιά!!!». Τα τρία θαυμαστικά χρησιμοποιούνται καταχρηστικά για να τονίσουν πόσο τόνισε αυτές τις φράσεις του ο (ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. πλέον και παλιά παλιά ΚΚΕ) Γιώργος Κύρτσος σε ραδιοφωνική εκπομπή χθες το πρωί.

«Εξελέγη ως ακροδεξιός και στην τρίτη του θητεία κυβερνά ως σκληρός δεξιός. Εχει μεν κάποιες ακραίες απόψεις στο προσφυγικό, αλλά δεν είναι όλες οι πολιτικές του ακραίες» συνέχισε…ADVERTISING

Οχι, καλέ, το παιδί. Δεν είναι ακροδεξιός. Σκληρός δεξιός είναι. Σωστό. Ε, δεν τους έκαψε πια και στην πυρά τους μετανάστες. Μόνο να πνιγούν τους αφήνει… Οσο για τις υπόλοιπες «πολιτικές» του, δεν το σχολιάζω καν.

Να θυμίσουμε και τι είχε καταγγείλει το Ποτάμι τον Φεβρουάριο του 2019:

«Την ώρα που ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τόνιζε ότι ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, και το κόμμα του δεν πρέπει να έχουν θέση στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Γ. Κύρτσος, δήλωνε ότι το ΕΛΚ έχει ανάγκη τον Όρμπαν» σημειώνει το Ποτάμι και προσθέτει «έσπευσε μάλιστα να δηλώσει ότι ο Όρμπαν δεν είναι ακροδεξιός, τη στιγμή που η κυβέρνηση της Ουγγαρίας βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για σοβαρές παραβιάσεις δικαιωμάτων και ελευθεριών, ενώ και το σημερινό σύστημα στη χώρα αυτή χαρακτηρίζεται από πολλούς ως “ανελεύθερη δημοκρατία”».

Καταλήγοντας το Ποτάμι επισημαίνει ότι «ο ευρωβουλευτής της ΝΔ έκανε κι ένα βήμα παραπάνω. Θεώρησε θετικό και πιθανό να προσεγγίσει το ΕΛΚ, και ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, ηγέτης της ξενοφοβικής Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι!».

Εντάξει, καλός ο όψιμος αντιπολιτευτικός οίστρος, αλλά να μην ξεχνάμε ποιοι ήταν χέρι – χέρι με την ακροδεξιά, ντόπια και ξένη!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...