«Καταρρέουν…» – Ο Γιώργος Τράγκας αποκαλύπτει τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο παρασκήνιο (aud)

Διαβάστε τι είπε ο Γιώργος Τράγκας μιλώντας στο ραδιόφωνο και ακούστε το ηχητικό:

Όλες οι μετρήσεις που γίνονται, δείχνουν ότι πνέει άνεμος πολιτικής αλλαγής σε ολόκληρη τη χώρα. Το άλλο κόμμα και οι αναποφάσιστοι αγγίζουν ένα ποσοστό μεταξύ 20 και 22%. Είναι γενική η αίσθηση ότι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέουν σε ολόκληρη την επικράτεια. Αυτό οφείλεται, όχι μόνο στην οικονομική ισοπέδωση των λαϊκών στρωμάτων, αλλά κυρίως στα εθνικά εγκλήματα στα οποία συνεργάστηκαν και συνεργάζονται. Ο κόσμος επιθυμεί εδώ και τώρα μεγάλη πολιτική αλλαγή. Ο Ελληνικός λαός δεν εμπιστεύεται τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θεωρεί όπως και ο κ. Τζαβάρας και άλλοι βουλευτές της «Μαύρης Δημοκρατίας» ότι αυτό που κυβερνά αυτή την ώρα είναι κωμωδία, γελοιότητα και φαιδρότητα.

Ο κ. Τσίπρας δεν ανεβαίνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις γιατί έχει πληγώσει βαθύτατα το εθνικό και λαϊκό αίσθημα. Έχει άνευ λόγου και αιτίας δώσει το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς. Και λέω άνευ λόγου και αιτίας, γιατί μόνο ζημιωμένοι και προδομένοι βγήκε η πατρίδα μας από μια συνθήκη που επανεκκίνησε τις ορέξεις των Σκοπιανών και τους έδωσε εφαλτήριο για αλυτρωτικές επιχειρήσεις στο ιερό έδαφος της Μακεδονίας.

Και τα δύο κόμματα όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις καταρρέουν γιατί πρόδωσαν κατ’ επανάληψη την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. Η ΝΔ του Μητσοτάκη, και ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα θα γίνουν μειοψηφίες και τότε θα φανεί ακόμη περισσότερο η στενή συνεργασία τους, σε ότι αφορά το Σκοπιανό και τις υποχωρήσεις στο Αιγαίο. Όλες οι δημοσκοπήσεις που γίνονται, δίνουν και στους δύο μαζί τώρα ένα άθροισμα γύρω στο 40%, ενώ υπάρχουν υποψίες ότι μαζί τους φυλλοροούν και τα κόμματα που έγιναν πολιτικά δεκανίκια, όπως το ΚΙΝΑΛ και ο κ. Βελόπουλος.

Ουδείς πιστεύει πλέον ότι είτε ο κ. Μητσοτάκης, είτε ο κ. Τσίπρας είναι σε θέση να ανατάξουν την κατεστραμμένη εθνική οικονομία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...