Καταιγίδα εξελίξεων: Οργιάζουν οι φήμες ότι ο Μητσοτάκης θα ζητήσει εντός των επόμενων ωρών την παραίτηση Χρυσοχοΐδη – Όλο το παρασκήνιο

Periodista

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος έχει αποτύχει παταγωδώς στη νέα του θητεία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πληροφορίες και η φημολογία που οργιάζει αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι έξαλλος καθώς η κυβέρνησή του έχει ήδη χάσει το στοίχημα της… επιβολής του νόμου και της τάξης. Οι δρόμοι της πρωτεύουσας έχουν γεμίσει με πτώματα ανθρώπων της νύχτας και του υποκόσμου, δημοσιογράφοι δολοφονούνται μέσα μεσημέρι και η ανασφάλεια έχει κυριεύσει τους πολίτες.

Η Ελλάδα θυμίζει Κολομβία των δεκαετιών του 1980 και του 1990 και όχι βέβαια ευρωπαϊκή χώρα.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός θεωρεί πως η έξαρση της εγκληματικότητας και η μετατροπή της Αθήνας σε… Μεδεγίν θα έχει σίγουρα σοβαρές επιπτώσεις και στον Τουρισμό, ο οποίος ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας του κορωνοϊού.

Καλά πληροφορημένες πηγές μεταφέρουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες ή ακόμη και ώρες ο Μητσοτάκης θα ζητήσει την παραίτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ δεν αποκλείεται λόγω των αντιδράσεων στη βάση της ΝΔ, αλλά και της αποτυχίας του, να τον αποκλείσει από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ