Θύμα ενορχηστρωμένης πλεκτάνης ο έντιμος Νίκος Παππάς – Ποιος έφερε τον Καλογρίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι κάνουν οι πορτιέρηδες της… οικίας του εργολάβου

Periodista

Ο Νίκος Παππάς δεν είναι ένα τυχαίο πολιτικό πρόσωπο. Εκτός από alter ego του Αλέξη Τσίπρα και επί χρόνια εξ απορρήτων του προέδρου έχει υπηρετήσει με συνέπεια την υπόθεση της Αριστεράς και ως ένας εκ των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σήκωσε το βάρος κρίσιμων υποθέσεων, όπως εκείνης της επιβολή κανόνων στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Πολιτικής αποτελεί το σημείο αναφοράς χιλιάδων Αριστερών και ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα είναι το κόκκινο πανί για τους πρώην «αεροπειρατές» καναλάρχες της διαπλοκής και για το κατεστημένο που διαφεντεύει τις τύχες του τόπου δεκαετίες, για το παρασιτικό δηλαδή καθεστώς που απομυζά το ελληνικό δημόσιο και οδήγησε παρελθοντικά τη χώρα στις δαγκάνες του ΔΝΤ, των οικονομικών δολοφόνων της υπερεθνικής ελίτ και των γραφειοκρατών των Βρυξελλών.

Οι καναλάρχες της διαπλοκής, η ντόπια επιχειρηματική ελίτ που έφερε ξανά τη Δεξιά στην εξουσία και την διεφθαρμένη παρέα του Μητσοτάκη στο Μαξίμου, το πολιτικό – οικονομικό σύμπλεγμα εξουσίας που συγκρότησε το σκληρό αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο την τετραετία 2015-2019, τα δομημένα συμφέροντα που κλήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια παρανομίας και ασυδοσίας να πληρώσουν για τη χρήση των τηλεοπτικών συχνοτήτων, της περιουσίας του ελληνικού λαού δηλαδή, δεν συγχώρησαν ποτέ στον Νίκο Παππά και κατ΄επέκταση στον Αλέξη Τσίπρα την αποφασιστικότητα και τη βούλησή τους να επιβάλουν το νόμο, να βάλουν κανόνες και να ικανοποιήσουν τα πάγια αιτήματα του ελληνικού λαού που μετουσιώθηκαν σε προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και σε κυβερνητικό πρόγραμμα της πρώτης κυβέρνησης της Αριστεράς.

Είναι εμφανές σήμερα ότι η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας, του πολιτικού βραχίονα δηλαδή του κατεστημένου, να παραπέμψει τον Νίκο Παππά σε προανακριτική επιτροπή, είναι μία πολιτική απόφαση που σχεδιάστηκε με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια τα τελευταία χρόνια στα χλιδάτα γραφεία επιχειρηματικών ομίλων. Ο πρώην πανίσχυρος υπουργός Επικρατείας έγινε σήμερα αποδιοπομπαίος τράγος.

Στο πλαίσιο της παραπομπής – παρωδίας ο Νίκος Παππάς κατηγορείται εκτός από παράβαση καθήκοντος, που είναι πλημμέλημα, και για δωροληψία, που είναι κακούργημα. Με βάση, ωστόσο, τα στοιχεία της παραπομπής δεν υπάρχει καμία περίπτωση το Δικαστικό Συμβούλιο να παραπέμψει τον Νίκο Παππά για δωροληψία, καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα δεν θεμελιώνεται και δεν προκύπτει από πουθενά, τουλάχιστον από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα.

Η παραπομπή του Νίκου Παππά αποτελεί την συνέχεια των καταγγελιών του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα, που κατά… σατανική σύμπτωση πάντοτε φροντίζει και βρίσκεται στην πλευρά των “νικητών”.

Νταραβερίστηκε ο Χρήστος Καλογρίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ; Νταραβερίστηκε, αλλά δεν ευνοήθηκε σε καμία των περιπτώσεων από τον πρώην υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Πολιτικής ή από τον πρώην πρωθυπουργό. Στον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν λάθος. Ωστόσο, ο «κόκκινος εργολάβος» από την Καρδίτσα, δεν πήρε τηλεοπτική άδεια. Ποιος πήγε τον Χρήστο Καλογρίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ; Ο Χρήστος Σπίρτζης πήγε τον Χρήστο Καλογρίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι ο Νίκος Παππάς. Να θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Σπίρτζης είναι κουμπάρος με τον γιο του Χρήστου Καλογρίτσα. Ο Νίκος Παππάς σήμερα, εξαιτίας των ενεργειών κάποιων «συντρόφων» του, αλλά και της μανίας του κατεστημένου καλείται να σηκώσει το βάρος για λογαριασμό μιας ολόκληρης παράταξης.

Ήταν απρόσεκτος; Ήταν απρόσεκτος. Ήταν αφελής; Ήταν αφελής. Τον είχαν προειδοποιήσει; Τον είχαν προειδοποιήσει, αλλά δεν είχε δώσει σημασία. Λόγω του ειδικού ρόλου που είχε στην κυβέρνηση Τσίπρα έχει βρεθεί στο στόχαστρο και σήμερα είναι ο σάκος του μποξ για τους νταβατζήδες.

Κι επειδή διαβάσαμε από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ διάφορα τις τελευταίες ημέρες με αφορμή δικά μας ρεπορτάζ και αναλύσεις, να υπογραμμίσουμε ότι ΠΟΤΕ δεν γράψαμε ή δεν υπονοήσαμε ότι αληθεύουν ή ισχύουν οι κατηγορίες σε βάρος του Νίκου Παππά ή ότι έχει τη φωλιά του λερωμένη. Η εντιμότητα του Νίκου Παππά είναι αναμφισβήτητη. Προκύπτει εξάλλου από τον τρόπο ζωής του.

Αντιθέτως επισημάναμε ότι θα έχει την πλήρη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα. Εκείνοι που κουβάλησαν τον Χρήστο Καλογρίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουμε τι κάνουν αυτή την εποχή. Και κάτι ακόμη. Εκείνοι που εκτελούσαν χρέη… πορτιέρη στο σπίτι του Καλογρίτσα τι κάνουν σήμερα; Η πρώτη – γρήγορη απάντηση είναι η εξής: Βρίσκονται εκτός κάδρου… ευθυνών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....