Η πρώτη μεγάλη ήττα Ανδρουλάκη: Εμφανίζεται ως δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη και ως μαριονέτα του Βαγγέλη Βενιζέλου που τον προσβάλλει

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξανά στο πολιτικό σεργιάνι με συμβουλές για όλους και για όλα. Πάρε κόσμε!

Διαβάστε τι γράφει ο Κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr:

Ολοένα και περισσότερο -ιδίως μετά την εκλογή του Ν. Ανδρουλάκη στο ΚΙΝΑΛ- ο Ευάγγελος Βενιζέλος αφήνει πίσω τη σιωπή της απομόνωσης και βγαίνει ξανά στο σεργιάνι της πολιτικής. Η παρέμβαση του όμως, εξευτελίζει τελείως τον νέο πρόεδρο του κινήματος, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει βγάλει ούτε άχνα για τον σάλο που έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της έκθεσης Τσιόδρα – Λύτρα, όχι μόνο δεν έχει κάνει ούτε μία δήλωση για τα ψέματα του πρωθυπουργού, αλλά επιτρέπει στον κ. Βενιζέλο, να συμπεριφέρεται λες και ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι αχυράνθρωπος του!

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος προφανώς, θέλει να δείξει ότι υπάρχει, ότι το πολιτικό «παντοπωλείον Ευάγγελος Βενιζέλος» ξανάνοιξε και καλούνται οι πολίτες να «ψωνίσουν». Τι να «ψωνίσουν»; Μα τα πολιτικά προϊόντα που «παράγει» αυτός μόνος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Κάτι σαν πολιτικό hand made, το οποίο όμως λόγω Βενιζέλου έχει τον κίνδυνο της πολιτικής σαλμονέλας! Όλα αυτά, με το γνωστό, άκομψο τρόπο του Βαγγέλη, ο οποίος εκθέτει βάναυσα τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Το πιο κωμικό είναι ότι ο Βενιζέλος «προσφέρει» ολοένα και περισσότερες συμβουλές, ακόμη και όταν ουδείς τις ζητά και ουδείς ενδιαφέρεται γι’ αυτές. Όπως π.χ. σήμερα η ανάρτησή του για την έκθεση Τσιόδρα. Και εδώ ξανά ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι «και με το χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ». Κυρίως δε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπας και τον θυμηθεί και τον χρησιμοποιήσει. Μάταια περιμένει, γιατί η πολιτική του «τοξικότητα» λόγω παρελθόντος και ιδίως λόγο του καταστροφικού PSI παραπέμπει σε διάρκεια στο πλουτώνιο.

Οι συμβουλές του Ευ. Βενιζέλου, τις οποίες ο ίδιος ουδέποτε ακολούθησε και γι’ αυτό είναι στα αζήτητα, θυμίζουν δύο παροιμίες. Το «δάσκαλε που δίδασκες» και ιδίως το «έκανε η Ελευσίνα στάρι και κάνει και εξαγωγή»!

Μάλλον λοιπόν όλα αυτά δείχνουν ότι η μοίρα του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι να προσπαθεί ματαίως, σαν άλλος Σίσυφος, να τετραγωνίσει τον «Κύκλο» του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πάντως μέσα σε 24 ώρες έχει υποστεί μία απίστευτη πολιτική ήττα. Εάν μάλιστα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη και ως μαριονέτα του Βαγγέλη Βενιζέλου, τότε οι δημοσκοπήσεις θα ξεφουσκώσουν πιο γρήγορα και από τρύπιο μπαλόνι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...