Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τη νίκη Ανδρουλάκη στο ΚΙΝΑΛ

Ενδιαφέροντα ευρήματα για το πολιτικό σκηνικό και τους αρχηγούς των κομμάτων παρουσιάζει το βαρόμετρο της ΚΑΠΑ Research.

Στο επίκεντρο της δημοσκόπησης μπαίνει η μάχη του κέντρου μετά και τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Στο ερώτημα «Εσείς ποιον από τους παρακάτω θεωρείτε καλύτερο εκφραστή του κεντρώου χώρου σήμερα;» το 33% απαντά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 28% τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη και το 20% τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Στο ερώτημα «ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη, ποιον θεωρείτε καλύτερο εκφραστή του χώρου της Κεντροαριστεράς σήμερα;» το 51% απαντά τον Νίκο Ανδρουλάκη και το 35% τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά με τις προτιμήσεις ανά κόμμα, στο ερώτημα της ΚΑΠΑ για την Κεντροαριστερά το 79% από τη δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ απαντά τον Αλεξη Τσίπρα, 15% συγκεντρώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Από τη δεξαμενή της ΝΔ ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 76% και ο Αλέξης Τσίπρας 8%. Από τη δεξαμενή του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 88% και ο Αλέξης Τσίπρας 11%. Από το ΚΚΕ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 40% και 35% ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ