«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη ελπίδα»

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι η μόνη ελπίδα». Αυτό υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος περιόδευσε σήμερα Τετάρτη στην αγορά της Βέροιας.


«Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται η πραγματική οικονομία. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να ακούει τις επικοινωνίες των πολιτικών του αντιπάλων αλλά δεν μπορεί να ακούσει την απόγνωση της κοινωνίας» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Κατηγόρησε δε τον πρωθυπουργό ότι «χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για να γαντζωθεί στην εξουσία», ενώ πρόσθεσε με νόημα: «Είναι απερχόμενος και το γνωρίζει».

«Πολύ φοβάμαι ότι τα δύσκολα δυστυχώς είναι μπροστά μας. Η πραγματική οικονομία στενάζει, νοικοκυριά και επιχειρήσεις στενάζουν, παρόλα αυτά διαρκώς βομβαρδίζονται με ειδήσεις για νέες ανατιμήσεις, στο ρεύμα στα είδη βασικής κατανάλωσης στα καύσιμα και αυτό τη στιγμή που εδώ και οκτώ μήνες οι Έλληνες έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το μάρμαρο των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Εδώ και οκτώ μήνες έχουμε το ακριβότερο ρεύμα, τα ακριβότερα καύσιμα, ρεκόρ πληθωρισμού ενώ κάθε επίσκεψη στο σουπερμάρκετ αποτελεί πραγματικό εφιάλτη για κάθε οικογένεια» παρατήρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


«Αυτή όμως η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Αυτός ο εφιάλτης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις πρέπει να λάβει ένα τέλος και τέλος μπορεί να δοθεί μονάχα μέσα από τη λαϊκή ετυμηγορία το δημοκρατικό δρόμο. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές με την απλή αναλογική, όποτε και αν αυτές λάβουν χώρα, και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι η μόνη ελπίδα για να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου και η Δημοκρατία και να μπει ένα ανάχωμα προστασίας για την κοινωνική πλειοψηφία» υπογράμμισε.

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκαν στο κέντρο της Βέροιας οι βουλευτές Άγγελος Τόλκας και Κυριακή Μάλαμα, στελέχη του κόμματος και πλήθος κόσμου, που του φώναζαν: «Είσαι η δύναμή μας, είσαι η ελπίδα μας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ