Η απάντηση Αντώναρου σε όσα αποκαλύπτονται για τις τσάντες με χρήματα επί Καραμανλή

Τα όσα παραδέχτηκε με θράσος ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας σχετικά με εξαγορά ψήφων στην πυρόπληκτη Ηλεία το 2007 από την τότε κυβέρνηση της ΝΔ σχολίασε ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

Μάλιστα ο κ. Αντώναρος δεν χάνει την ευκαιρία να βάλλει για μια ακόμη φορά κατά του νυν πρωθυπουργό Κυριάκου Μητσοτάκη για την απόφασή του να αποπέμψει τον υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, για τη χλιαρή αντίδρασή του στα όσα είπε ο κ. Δούκας.

Η σειρά αναρτήσεων του κ. Αντώναρου στο twitter έχει ως εξής:
Ας βάλουμε μερικά πραγματάκια στη σειρά:

  1. Οι εκλογές του 2007 κερδήθηκαν από τον Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία γιατί η τότε κυβέρνηση χειρίσθηκε το θέμα των περίεργων πυρκαγιών και των τραγικών συνεπειών τους με πολιτική υπευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία.
    Όχι γιατί μοιράστηκαν χρήματα αβέρτα κουβέρτα όπως ισχυρίζεται με υπερφίαλη αυταρέσκεια ο τότε υφυπουργός του Γεν.Λογιστηρίου Πέτρος Δούκας που μόνο περιφερειακή ανάμειξη είχε στο θέμα.
  2. Θυμίζω: Ο Καραμανλης με άλλους τρεις κορυφαίους υπουργούς πήγε την Παρασκευή, την πιο κρισιμη μέρα των πυρκαγιών, με ειδική πτήση στην περιοχή. Κι ας ήταν το περιβάλλον δυσάρεστο κι εχθρικό -και ξέρω μετά λόγου γνώσεως τι γράφω.Έτσι κάνουν τα υπεύθυνα πολιτικά πρόσωπα.
  3. Ο συμπαθής Σ.Λιβανός,αν κ φίλος του πρωθυπουργού,είναι το εύκολο θυμα τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει ν κάνει επίδειξη ανέξοδης πολιτικης ανδρείας+αποφασιστικότητας.Που να τολμήσει να καρατομήσει κανένα υπουργό από τους “φίλους” του που έχουν κάνει χειρότερες πατάτες.
  4. Η καρατόμηση Λιβανού που είναι,σύμφωνα με τις μετρησεις,ο λιγότερος γνωστός+συμπαθής υπουργός στο κοινό δεν θα μπορέσει να κατευνάσει τους αγρότες που είναι στους δρόμους. Εδώ δεν τους έχουν ηρεμήσει μέχρι στιγμής τα εκατοντάδες εκατομμ.που βγαίνουν από το δημόσιο ταμείο.
  5. Η καρατόμηση Λιβανου δεν θα καταπραΰνει την κατάσταση που βράζει μεσα στην ΚΟ της ΝΔ.Ο σπασμωδικός τρόπος που αντέδρασε ο Μητσοτακης αποδεικνύει ότι είναι πανικός και προδίδει τον αδίστακτο χαρακτήρα του προκειμένου να διασωθεί. Γι αυτό κανείς πια δεν τον εμπιστεύεται.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κυκλοφόρησε βίντεο με τη συνομιλία του Σπήλιου Λιβανού με τον Πέτρο Δούκα, όπου ο τελευταίος υποστήριζε ότι στις εκλογές του 2007, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που είχαν πλήξει την Ηλεία, η κυβέρνηση της ΝΔ επανεξελέγη επειδή δόθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά στους κατοίκους της περιοχής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...