Η «αναδιάταξη» κυβερνητικών στελεχών δεν παραγράφει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική. Ενώ οι εστίες ακόμη σιγόκαιγαν έκανε ανασχηματισμό αφήνοντας όλους τους υπεύθυνους για την καταστροφική διαχείριση των πυρκαγιών στις θέσεις τους», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «αναβάθμισε τον κ. Σκέρτσο που με τα ψέματά του για τα εναέρια Μέσα πυρόσβεσης, τα οποία επιβεβαίωσε μέχρι και ο κ. Χαρδαλιάς, εξόργισε όλη την Ελλάδα. Και υποβάθμισε την κα Πελώνη, ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα τις διακοπές της».

«Επιβεβαίωσε έτσι», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, «πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης».

ΚΚΕ: Καμιά «αναδιάταξη» κυβερνητικών στελεχών δεν μπορεί να παραγράψει τις εγκληματικές ευθύνες

«Καμιά “αναδιάταξη” των κυβερνητικών στελεχών δεν μπορεί να παραγράψει εγκληματικές ευθύνες, ούτε να παραπλανήσει ότι το κρίσιμο ζήτημα είναι η άμεση πλήρης αποζημίωση και αποκατάσταση των λαϊκών οικογενειών που έχουν πληγεί», τονίζει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του, για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

ΚΙΝΑΛ: Η πολιτική ευθιξία, λέξεις άγνωστες για την κυβέρνηση

Στο πρώτο σχόλιό του για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής σημειώνει:

«Όλα πολύ καλά πιστεύει ότι τα έκανε η Κυβέρνηση στις πυρκαγιές. Για τον κ. Μητσοτάκη φταίει μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της καταστροφής. Αποδεικνύεται ότι οι λέξεις “πολιτική ευθιξία” είναι άγνωστες για την κυβέρνηση. Αλλά και κάτι δεν πάει καλά στην Μαξίμου ΑΕ», καταλήγει το σχόλιο του γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ