Η ανίκανη κυβέρνηση επένδυσε πολιτικά στον εμβολιασμό και δεν τα κατάφερε – Ο Άδωνις στέλνει τους ανεμβολίαστους στον διάολο

Προχθές ο Σ. Τσιόδρας επεσήμαινε την ανάγκη να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί για να προστατευτούν το σύστημα Υγείας και η κοινωνία στο σύνολό της.

Λίγες ώρες αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεσπάθωσε: «Μην σώσουν να εμβολιαστούν» είπε απαλλάσσοντας την κυβέρνηση από κάθε ευθύνη για τη δημιουργία τείχους ανοσίας.

Ο αρεσκόμενος στις προκλητικές δηλώσεις υπουργός Ανάπτυξης προσπερνά το γεγονός ότι η μεγάλη πλειονότητα των ανεμβολίαστων δεν είναι ψεκασμένοι, σαν αυτούς με τους οποίους φωτογραφιζόταν στα συλλαλητήρια για τις Πρέσπες ή σαν κάτι φιλικά του κανάλια στη βόρεια Ελλάδα.

Είναι κόσμος που φοβάται το εμβόλιο επειδή δεν ενημερώθηκε σωστά. Και είναι η κυβέρνηση που έχει υποχρέωση να τον πείσει -η ίδια κυβέρνηση που εγκαινίαζε στις αρχές του χρόνου με παράτες την «Επιχείρηση Ελευθερία» και υποσχόταν ότι «την άνοιξη θα μας ζεσταίνει ο ήλιος του εμβολίου».

Επένδυσαν πολιτικά στον εμβολιασμό και δεν κατάφεραν να τον κάνουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Και προξενεί εντύπωση το ότι αυτοί οι τύποι, που ελέγχουν τη συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ στην Ελλάδα και που επανειλημμένα έχουν υλοποιήσει επιχειρήσεις χειραγώγησης της κοινής γνώμης και του κοινού αισθήματος, δεν καταφέρνουν να βγάλουν πέρα το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Άλλες κυβερνήσεις τα κατάφεραν.

Εδώ ο πρωθυπουργός κατηγορεί για την αποτυχία την αντιπολίτευση και προσπαθεί να της τη χρεώσει διαστρέφοντας τις θέσεις της. Και ο Άδωνις στέλνει τους ανεμβολίαστους στον διάολο. Είναι πιο ανίκανοι και από τα κουνουπίδια.

ΠΗΓΗavgi.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...