Επικοινωνιακή παράσταση για τον Μητσοτάκη το υπουργικό συμβούλιο – Τελικά «όλοι φταίμε»! (vid)

Σε επικοινωνιακή παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν, το υπουργικό συμβούλιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά αποποιήθηκε των ευθυνών του και «τσουβάλιασε» το φταίξιμο για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών σε μία φράση: «Όλοι φταίμε»! Κατά το «μαζί τα φάγαμε δηλαδή»…

Θρασύτατα παραδέχτηκε ότι άκουσε τις συνομιλίες της μοιραίας νύχτας του δυστυχήματος, οι οποίες διέρρευσαν παράνομα από την δικογραφία, ενώ ο Εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος υποστήριζε ότι έχει διατάξει ποινική έρευνα για την διαρροή των στοιχείων αυτής!

Ο Πρωθυπουργός παραδέχτηκε επίσης ότι το σύστημα τηλεδιοίκησης δεν λειτουργεί και ότι θα λειτουργήσει σε λίγους μήνες, επειδή ο ίδιος πήρε τηλέφωνο τον διευθύνοντα σύμβουλο της γαλλικής εταιρείας Alstom.

Παραδέχθηκε δηλαδή, ότι θα εξαπατούσαν τους πολίτες με τα εγκαίνια του Κέντρο τηλεδιοίκησης-σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος, τη φιέστα δηλαδή στη Θεσσαλονίκη, που είχε προγραμματιστεί για την 1η Μαρτίου, μία ημέρα μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Αναλυτικά η εισαγωγική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ