«Είναι πλέον αργά…» – Άρθρο «βόμβα» σε ΜΜΕ που στηρίζει σκληρά Τσίπρα για το χάος που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εκλογές – Να γιατί δεν πρόκειται να κερδίσουν ούτε τώρα

Χωρίς σχολιασμό διαβάστε το άρθρο του Βασίλη Σκουρή στην ιστοσελίδα ieidiseis.gr που στηρίζει Τσίπρα και Δένδια:

Από τον …Αύγουστο επρόκειτο να δοθούν στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ –και κάθε φορά που διέρρεε μια ημερομηνία, ακολουθούσε μια αναβολή.

Η υπόθεση θύμιζε την ταμπέλα που βλέπαμε στις παλιές ελληνικές ταινίες που είχαν απέξω τα μπακάλικα: «Βερεσέ αύριο». Και κάθε μέρα που πήγαινες, … «βερεσέ αύριο»!

Έτσι και τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ: «Ψηφοδέλτια …τον άλλο μήνα»!

Αυτό, όμως, μπορεί να περιορίζει την εσωκομματική γκρίνια από όσους δεν συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια – γκρίνια που ούτως ή άλλως θα υπάρχει – επιφέρει όμως τρεις τουλάχιστον σημαντικές αρνητικές συνέπειες:

Πρώτον, εμποδίζει αξιόλογους ανθρώπους να θέσουν υποψηφιότητα, αφού όσο μειώνεται ο χρόνος προς τις κάλπες τόσο περιορίζονται οι πιθανότητές τους (σχεδόν εξανεμίζονται) ως προς την εκλογή τους. Τα «Παιχνίδια Εξουσίας» γνωρίζουν δυο εξαιρετικές περιπτώσεις προσώπων που αρνήθηκαν την πρόταση να είναι υποψήφιοι γιατί τους το πρότειναν πολύ αργά και ενός ακόμη πολύ πιο αξιόλογου που ενώ αρχικά συμφώνησε όταν είδε την κατάσταση πήρε πίσω την υποψηφιότητά του!

Δεύτερον, το γεγονός αυτό μεγεθύνει τις πιθανότητες επανεκλογής των νυν βουλευτών, εμποδίζοντας την απαιτούμενη ανανέωση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ανανέωση που –σωστά- ευαγγελίζεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Τρίτον, μειώνει την κινητικότητα του κόμματος, καθώς οι υποψήφιοι βουλευτές θα τρέξουν για σταυρούς σε ένα κόμμα που οι οργανώσεις του δεν είναι (για να το πούμε …γλυκά) και οι πιο δραστήριες που υπάρχουν!

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από πολλές αναβολές, συνεδριάζει το Σάββατο. Καλό είναι να δώσει άμεσα τις υποψηφιότητες στη δημοσιότητα και να μην περιμένει να συνεδριάσει και η …Κεντρική Επιτροπή, καθώς μπορεί να περάσουν οι εκλογές και να μην έχουν δημοσιοποιηθεί οι υποψήφιοι!

Και, επιπλέον: Μήπως ήρθε η ώρα του Προγράμματος; Γιατί πρέπει να το κρατούν …κρυφό από τον ελληνικό λαό;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ