Διασυρμός Λοβέρδου: Βροχή διαψεύσεων στήριξης του αγαπημένου της Δεξιάς

Νέα «διαρροή» καταγράφεται από τη λίστα με τους καθηγητές πανεπιστημίου που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Η τελευταία περίπτωση διάψευσης ότι συναίνεσε να βρίσκεται το όνομά του στον σχετικό κατάλογο που παρουσίασε ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. είναι αυτή του Γρηγόρη Βαλλιάνου, Μηχανολόγου Μηχανικού-Αεροναυπηγού.

Σε δήλωση που απέστειλε στα ΜΜΕ, ο κ. Βαλλιάνος αναφέρει συγκεκριμένα: «Με μεγάλη έκπληξη είδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο διαδίκτυο να εμφανίζεται το όνομά μου σε μια λίστα υποστηρικτών του κ. Ανδρέα Λοβέρδου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Θέλω να τονίσω κατηγορηματικά, ότι ουδέποτε μου ζητήθηκε και ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν τη συγκατάθεσή μου σε κείμενο υποστήριξης του ως άνω υποψηφίου. Εξ άλλου δεν εργάζομαι ως καθηγητής του πανεπιστημίου της Στουτγάρδης, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στη συγκεκριμένη λίστα».

Είχε προηγηθεί η διάψευση του καθηγητή Χημείας (University of Calgary, Καναδά, Victoria University, Αυστραλία) Γιάννη Ματσούκα, ο οποίος ενημέρωνε πως«με μεγάλη έκπληξη, είδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το όνομά μου σε λίστα 100 Καθηγητών Πανεπιστημίου οι οποίοι υπογράφουν και στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Λοβέρδου», ζητώντας την αφαίρεση του ονόματός του.

Τον «χορό» των διαψεύσεων είχε ανοίξει ο Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Παντείου, Χριστόφορος Σκαμνάκης, με τον σχετικό κατάλογο να απαριθμεί πλέον 97 ονόματα που θεωρούν «απαραίτητη την ενδυνάμωση του πολιτικού χώρου που εκπροσωπεί τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, του θεσμικού εκσυγχρονισμού, του κράτους δικαίου, των μεταρρυθμίσεων» και στηρίζουν «την υποψηφιότητα του συναδέλφου Ανδρέα Λοβέρδου».

ΠΗΓΗefsyn.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...