Δεν μπορεί, μας «δουλεύουν κανονικά»! Η χώρα πνίγεται και ο Στυλιανίδης «τουιτάρει» χάρτη για τον κίνδυνο πυρκαγιάς! (pic)

Δεν μπορεί μας «δουλεύουν κανονικά».

Η χώρα σαρώνεται από σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με πολύ μεγάλα ύψη βροχής να πέφτουν τις τελευταίες ώρες, αλλά η Πολιτική Προστασία κοιτά αφ’ υψηλού τις πλημμυρισμένες περιοχές και τα ποτάμια να κινούνται στον αστικό ιστό.

Δεν ξέχασε όμως να στείλει tweet για άκουσον-άκουσον μηδενικό κίνδυνο πυρκαγιάς στην επικράτεια.

Η Πολιτική Προστασία υπο την ηγεσία του εσχάτως μεταγραφέντος εκ Κύπρου Χρήστου Στυλιανίδη και η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος όπου στην κεφαλή βρίσκεται ο «γνωστός» Στέφανος Κολοκούρης δεν δείχνουν να σέβονται καθόλου αυτούς που δίνουν την καθημερινή μάχη. Όμως το τζάκετ της Πολιτικής Προστασίας φοριέται όμορφα…

Τους πυροσβέστες που τρέχουν για να σώσουν ό,τι μπορούν απο τις περιουσίες των πολιτών καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τη στιγμή που «άνοιξαν οι ουρανοί» έχει δεχτεί εκατοντάδες κλήσεις για βοήθεια.


Και να ταν μόνο αυτό! Γνωρίζοντας εδώ και αρκετές ημέρες την πρόγνωση του καιρού απαξιούν να αναρτήσουν έστω ένα νέο επικαιροποιημένο μήνυμα στο twitter της Πολιτικής Προστασίας. Για του λόγου το αληθές η τελευταία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Πολιτικής Προστασίας @Civil Protection GR, είναι προ περίπου 24 ωρών με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου 2021.

Είναι λογικό κάποιοι στην Πολιτική Προστασία και στο Πυροσβεστικό Σώμα να γνωρίζουν τα παραπάνω. Η ηγεσία όμως και των δύο φορέων μάλλον τα αγνοεί και έχει παραδώσει τους λογαριασμούς σε κάποιους γραφειοκράτες με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.

Πάλι καλά που σώζουν τα προσχήματα αναρτώντας σε tweet το μήνυμα που στάλθηκε μέσω του 112 για τον κίνδυνο από την καταιγίδα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....