«Βόμβες» Καραμανλή: «Από τον Τσίπρα ακούω μόνο κραυγές»

Ο Κώστας Καραμανλής εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή της παρακολουθήσεις και την απόφαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απέχει από τις ψηφοφορίες στη Βουλή.

Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε όξυνση την πολιτική αντιπαράθεση, αλλά και την υποκρισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στηλίτευσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, στην εκπομπή «Σήμερα», στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο Κώστας Καραμανλής σχολίασε επίσης την παραδοχή του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση παρακολουθούσε στελέχη της και στελέχη της Τρόικα.

Κάλεσε ειδικότερα τον Νίκο Φίλη να ρωτήσει τον Γιάννη Ρουμπάτη και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί παρακολουθούσε τους τροϊκανούς και τους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. «Ποιος το αποφάσισε αυτό;», διερωτήθηκε απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Σηκώνω τα χέρια ψηλά, διότι αυτό δεν είναι επιχειρηματολογία. Για λόγους ασφαλείας παρακολουθούσατε τους Υπουργούς σας και τον Πιτσιόρλα; Καταλαβαίνετε εδώ την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ κατέληξε απευθυνόμενος στον κ. Φίλη: «Παραδεχθήκατε ότι παρακολουθούσατε τους υπουργούς και τους τροϊκανούς».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ