«Αυτοκτονείς πολιτικά…» – Η απόφαση Τσίπρα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Ρουκέτες και κατά Τζανακόπουλου

Πολιτική αυτοκτονία χαρακτηρίζουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την απόπειρα του Αλέξη Τσίπρα να εμφανιστεί ως μετριοπαθής και συστημικός όταν το αντισυστημικό ρεύμα σαρώνει στην κυριολεξία μετά την τραγωδία των Τεμπών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του radar.gr.

Μπορεί με τη συνέντευξή του στο MEGA ο Αλέξης Τσίπρας να ικανοποίησε ένα κεντρογενές ποσοστό, αλλά οι διαρροές είναι προς τα αριστερά.

Το κόμμα του Βαρουφάκη εμφανίζει ποσοστά πάνω από 4% και το ΚΚΕ σύμφωνα με κορυφαίο δημοσκόπο δεν αποκλείεται να αγγίξει το 9%.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Αλέξης Τσίπρας κινδυνεύει να χάσει το μεγάλο ριζοσπαστικό κόμμα της Αριστεράς χωρίς να κερδίζει τίποτα από το κέντρο.

Απογοήτευση για το πρόγραμμα
Και σαν να μην του έφταναν αυτά τα προβλήματα, ένταση προκαλεί στην Κουμουνδούρου η επιστολή που έστειλε η ομάδα των 53 στην ηγεσία του κόμματος, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι 53 αποδομούν στην κυριολεξία βασικούς τομείς του προγράμματος, ενώ παράλληλα επιτίθενται και στον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ