Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ανδρέας Λοβέρδος – Ποιον θα στηρίξει

Τις επόμενες ώρες ανακοινώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής που θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.


Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να έχει ανακοινώσει τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής που θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής που ήρθε τρίτος στην εκλογική μάχη για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη δήλωσε (ΣΚΑΪ) πως είναι πολιτικός θέσεων που ποτέ δεν κρύφτηκε και γι αυτό θα πάρει θέση και τώρα, ανακοινώνοντας εάν θα ψηφίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου την προσεχή Κυριακή.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, που εμφανίσθηκε ως φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση στο ΚΙΝ.ΑΛΛ., υποστήριξε ότι το κυρίως μήνυμα που έστειλαν οι κάλπες είναι η ανανέωση.

Όσον αφορά τα ποσοστά συμμετοχής στις εκλογές, τόνισε ότι αποτελούν πολιτικό θέμα, καθώς αποδεικνύει ότι «η παράταξη είναι παρούσα». Έκανε μάλιστα λόγο για «ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί».

Ευχαρίστησε τις δεκάδες χιλιάδες που τον ψήφισαν λέγοντας ότι θα συνεχίσει και πως δεν θα τους εγκαταλείψει. Όπως είπε στη μάχη των ιδεών σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, το όνομα, την ταυτότητά του αλλά και την προσδοκία για υπερδιπλασιασμό δυνάμεων κέρδισε, ωστόσο έχασε στην κάλπη.

Στο ερώτημα εάν ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής, ο κ. Λοβέρδος είπε πως δεν μπορεί να απαντήσει για λογαριασμό του και πως θα ήταν και «λίγο προβοκατόρικο» να πει κάτι εναντίον του. «Να τον ρωτήσετε εσείς. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό», ανέφερε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ