Ανατροπή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ: Ποιο πρόσωπο περνά πρώτο

Ανατροπή σημειώνεται τις τελευταίες ώρες στα αποτελέσματα της καταμέτρησης των σταυρών για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, καθώς κοντά στην ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων, στην πρώτη θέση φαίνεται να περνά η Ρένα Δούρου, από την τρίτη ή τέταρτη θέση που εμφανιζόταν χθες όταν η ενσωμάτωση ήταν στο 50% και το 60%.

Στη δεύτερη θέση περνά η Έφη Αχτσιόγλου, ενώ κατά τα λοιπά η δεκάδα φαίνεται να παραμένει όπως είχε καταγραφεί από χθες, με τη διαφορά ότι τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Παππάς σημείωσε και αυτός άνοδο. Έτσι στις επόμενες θέσεις εμφανίζονται οι Διονύσης Τεμπονέρας, Νίκος Παππάς, Χρήστος Σπίρτζης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Νάσος Ηλιόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Στελέχη της εσωκομματικής μειοψηφίας (Ομπρέλα) δεν βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα, ωστόσο στην 11η θέση εμφανίζεται η Θεανώ Φωτίου, 12ος ή 13ος ο Νίκος Φίλης, 15ος ο Νίκος Βούτσης. Πιο πίσω βρίσκονται οι Τσακαλώτος (17ος) και οι Σκουρλέτης, Βίτσας, Δρίτσας (εντός της 25άδας).

Εν τω μεταξύ, η εικόνα είχε ξεκαθαρίσει από χθες για τις περισσότερες περιφέρειες.

Πρώτοι σε σταυρούς  – με την εκλογή τους να φαίνεται κλειδωμένη – έρχονται οι Θεοδώρα Τζάκρη και Κατερίνα Νοτοπούλου στην Κεντρική Μακεδονία, η Όλγα Γεροβασίλη στην Ήπειρο, ο Θάνος Μωραϊτης στη Δυτική Ελλάδα, ο Γιάννης Σαρακιώτης στην Στερεά Ελλάδα, ο Αλέξης Χαρίτσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Γιάννης Μπουρνούς στο Βόρειο Αιγαίο και ο Παύλος Πολάκης στην Κρήτη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...