Ανήσυχος ο Λοβέρδος επιτέθηκε στον Ανδρουλάκη

“Δεν υπάρχει πιο θλιβερό πράγμα στην πολιτική από τις ίσες αποστάσεις”, σχολίασε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πρόσθεσε, πως «ο λαός μας εξέλεξε για να έχουμε θέσεις και όχι για να ρωτάμε τι λένε οι άλλοι για να πάρουμε κι εμείς θέση». Η δήλωση του αυτή θεωρείται ευθεία βολή στον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την κριτική που ασκήθηκε στο κόμμα για την ουδέτερη στάση του για το θέμα Πολάκη στη Βουλή. Μάλιστα ο Λοβέρδος ταυτίστηκε με τη ΝΔ που σε ανακοίνωσή της είχε αναφέρει για τη στάση Ανδρουλάκη- ΚΙΝΑΛ: “Ίσες αποστάσεις σημαίνουν ταύτιση με τον Πολακισμό του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί πολύ καλύτερα ιδίως όσοι έχουν εμπειρία στο Ευρωκοινοβούλιο”.


Πάντως ο Λοβέρδος τοποθετήθηκε καθαρά ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι ισαποστάκιας. «Τραβάω γραμμή», είπε χαρακτηριστικά ενώ αναρτώντας σχετικό βίντεο από τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ έγραψε στο twitter:
“Ό,τι πιο θλιβερό για ένα πολιτικό κόμμα είναι οι ίσες αποστάσεις. Εγώ δεν είμαι ισαποστάκιας. Ο λαός μας εξέλεξε για να έχουμε θέσεις και όχι για να ρωτάμε τι λένε οι άλλοι για να πάρουμε κι εμείς θέση.”

Επιπλέον όπως, είπε στην ΕΡΤ, «κάθε θέμα απαιτεί την πολιτική σου τοποθέτηση. Είσαι εκλεγμένος, είσαι κόμμα όχι για να λέει με μεζούρα 30 πόντους από εκεί και 30 πόντους από εκεί και αυτό να είναι η αυτονομία. Αυτονομία είναι η αυτοτελής παραγωγή πολιτικής, χωρίς να νοιάζεσαι τι λέει ο άλλος. Γιατί, αν ρωτάς τι λέει ο άλλος για να πεις τι εσύ, τότε δεν είσαι αντάξιος της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ