Αμετανόητοι αρνητές της πραγματικότητας και της επιστήμης παρά τα μαύρα ρεκόρ

Κριτική στην κυβέρνηση ότι «δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα» ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή σημερινές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο: «Αμετανόητοι αρνητές της πραγματικότητας και της επιστήμης παρά τα μαύρα ρεκόρ», ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ειδικότερα ότι «η Κυβέρνηση, διά του τηλε-υπουργού Ανάπτυξης, παρά την τραγική επιδημιολογική εικόνα της χώρας, τις πρωτιές σε κρούσματα και απώλειες, τα ανύπαρκτα αντανακλαστικά απέναντι στην επιθετικότητα της μετάλλαξης Ο, παρά τις προειδοποιήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και εν τέλει τις καθυστερημένες και ανεπαρκείς υγειονομικές παρεμβάσεις που οδήγησαν μεταξύ άλλων στο “εορταστικό Βατερλώ” της εστίασης, έρχεται να ανακοινώσει για μια ακόμη φορά το τέλος της πανδημίας σε ένα με ενάμιση μήνα».

Αναφέρει επίσης ότι «ο πάντα πρόθυμος να επαναλάβει τις αντιεπιστημονικές ασυναρτησίες του αρχηγού του, κ. Γεωργιάδης μας διαβεβαίωσε ακόμη ότι, παρά την εκτίναξη του αριθμού κρουσμάτων το ΕΣΥ, δεν πιέζεται για την ώρα και ευχήθηκε φτύνοντας το πέτο του και χτυπώντας ξύλο να μην συμβεί κάτι τέτοιο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «όταν μία κυβέρνηση δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, δεν νιώθει την ανάγκη να κάνει οτιδήποτε για να στηρίξει το ΕΣΥ και τους ανθρώπους του, αδιαφορεί για την υγειονομική ανασφάλεια και την οικονομική επιβάρυνση των πολιτών αρνούμενη τη συνταγογράφηση και αποζημίωση των τεστ (rapid και PCR) εγκαταλείποντας τους σε ατελείωτες ουρές έξω από δομές και διαγνωστικά κέντρα».

Στον ίδιο τόνο η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει πως «μια κυβέρνηση που δεν διαθέτει δωρεάν, ούτε επιβάλλει διατίμηση στις μάσκες υψηλής προστασίας, δεν κάνει ιχνηλάτηση και δεν κρίνει αναγκαία την παρέμβαση για τη μείωση διασποράς του ιού στα σχολεία και στα ΜΜΜ το μόνο που της μένει να κάνει, είναι να χτυπήσει ξύλο και να αφήνει τον καθένα να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, στη συγκεκριμένη περίπτωση να πουλάει… μια άλλη πραγματικότητα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...