Άγριο ξέσπασμα Τράγκα για το σκάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ με πρωταγωνιστή τον Μητσοτάκη – Αποκαλύψεις με ονόματα και διευθύνσεις

Δήλωση του Προέδρου του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» Γιώργου Τράγκα για τα δάνεια της ΝΔ και τα σκάνδαλα που ξεσπάνε το ένα μετά το άλλο:

Επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη ένας Νιαγάρας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ καταλήγει στα ταμεία της ΝΔ. Ο σημερινός Πρωθυπουργός πρέπει να εξηγήσει σε εκατομμύρια άνεργους και πεινασμένους Έλληνες πως το κόμμα του έχει χρέη 350 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες και πώς επί των ημερών του ανέβηκε αυτό το χρέος 118 εκατομμύρια.

Οι μέρες του στην εξουσία μοιάζουν όπως εκείνες του διαβόητου Ιταλού Πρωθυπουργού Τζούλιο Αντρεότι, ο οποίος κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για τις σχέσεις του με το οργανωμένο μαύρο κεφάλαιο και την Ιταλική μαφία.

Ο Πρωθυπουργός πρέπει να εξηγήσει και να δώσει πειστικές απαντήσεις γιατί το κόμμα του έχει ρουφήξει τόσες εκατοντάδες εκατομμύρια από τις συστημικές τράπεζες και πως θα τα αποπληρώσει. Με διευκολύνσεις όπως αυτές που έκανε στον κύριο Πόλσον; Πρέπει να μας πει γιατί η Ελλάδα αγόρασε λιγότερα (και τα μισά μεταχειρισμένα) Rafale ακριβότερα από την Αίγυπτο που αγόρασε περισσότερα ολοκαίνουργια και φθηνότερα; Πρέπει να απαντήσει για το που πήγε η διαφορά των χρημάτων μεταξύ του κόστους των Ελληνικών Rafale και εκείνου των Αιγυπτιακών. Γιατί μεσολάβησε στην αγορά το ζεύγος Αγγελοπούλου και όχι ο επίσημος εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας Dassault στην Αθήνα;

Ένας άνεργος και πεινασμένος λαός, αποκαμωμένος από τα ακραία περιοριστικά μέτρα το lockdown, παρακολουθεί με δέος τον χορό των εκατομμυρίων ευρώ που δαπανώνται προκειμένου τα κανάλια να υμνούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Καθημερινά, σύμφωνα με όσα γράφει ο Τύπος και το Διαδίκτυο , κερδίζει η πολιτικοοικονομική ολιγαρχία ενώ η οικονομία της πατρίδας μας καταρρέει και ο λαός βουλιάζει στα αντικαταθλιπτικά και στα ναρκωτικά.

Ο Πρωθυπουργός είναι υποχρεωμένος να απαντήσει πειστικά για τα δάνεια της ΝΔ και τα 118 εκατομμύρια που αποκαλύπτεται ότι πήρε στο διάστημα της διετούς θητείας του. Αυτό που συμβαίνει είναι λεηλασία το δημοσίου χρήματος αν σκεφτεί κάποιος ότι οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν τόσες φορές.

Είναι πραγματικά πανάθλια πολιτική εικόνα ένα κόμμα και ένας Πρωθυπουργός να απορροφά από παντού τόσα εκατομμύρια ενώ ένας λαός πεινάει και δεν μπορεί να κοιμηθεί από την αγωνία της επικείμενης δολοφονικής επίθεσης των συστημικών τραπεζών που ρευστοποιούν χιλιάδες περιουσίες Ελλήνων, ενώ ρίχνουν «δώρα» εκατομμύριων δανείων στα ταμεία της ΝΔ.

Ο Μητσοτάκης είναι ο Τζούλιο Αντρεότι της Ελλάδος και πρέπει να σκεφτούμε πόσο αμετανόητος είναι και πόσο αμετανόητη είναι αυτή η πολιτικοοικονομική νομενκλατούρα, η οποία, όπως αποδείχθηκε, με απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης έπαιρνε εκατομμύρια από τα ταμεία της Siemens για να επιστρέψει στους Χριστοφοράκους «δουλειές», δηλαδή πολλαπλάσια χρήματα του ιδρώτα και του αίματος του Ελληνικού λαού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....