Ποιός πραγματικά κυβερνάει τις ΗΠΑ; (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν να χάνεται στο κενό κατά τη διάρκεια της συνάντησης των G7 στην Απουλία της Ιταλίας.

Στο βίντεο της Daily Mail φαίνεται να αφαιρείται και να απομακρύνεται, να κοιτάζει στην αντίθετη κατεύθυνση, ενώ οι υπόλοιποι ετοιμάζονταν για φωτογραφία.

Η Μαρία Δεναξά, με μία ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο X (πρώην Twitter), σχολίασε την εμφάνιση του Αμερικανού προέδρου, διερωτώμενη πως γίνεται κανείς να εμπιστευτεί την ευρωπαϊκή ηγεσία, όταν υποκρίνονται όλοι τους πως δεν τρέχει τίποτα, με την κατάσταση της υγείας του.

«Εκτός του ότι ο Μπάιντεν αποδεδειγμένα πλέον είναι χαμένος στο …διάστημα (οι εικόνες είναι από τη σύναξη του G7) ποιος πραγματικά κυβερνάει τις ΗΠΑ και κατά συνέπεια επηρεάζει τις παγκόσμιες αποφάσεις;» διερωτάται και συνεχίζει:

«Τα ΜΜΕ που στήνουν στον τοίχο όποιον τους βρωμάει, γιατί σε αυτή την επαναλαμβανόμενη κατάντια για το αξίωμα του πλανητάρχη, δεν αντιδρούν και τέλος. Πως μπορεί κάνεις να εμπιστευτεί την ευρωπαϊκή ηγεσία, όταν μπροστά στα μάτια μας υποκρίνονται όλοι τους -μηδενός εξαιρουμένου- πως δεν τρέχει τίποτα με τον αμερικανό πρόεδρο, που εκτός από την κατάσταση άνοιας μοιάζει και με ελαττωματικό τηλεκατευθυνόμενο;».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ