Ποιο ποσοστό (και γιατί) διαρρέει το Μέγαρο Μαξίμου ότι θα πάρουν ΠΑΣΟΚ και Ανδρουλάκης στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η πανικόβλητη διεφθαρμένη παρέα που κατοικοεδρεύει στο Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να “παίξει μπάλα” σε όλα τα επίπεδα. Δεν τους φτάνουν οι δημοσκοπήσεις, που με κίνδυνο να ξεφτιλιστούν μεταδίδουν οι ασφυκτικά πιεζόμενοι δημοσκόποι, δεν τους φτάνει η λειτουργία του χυδαίου μηχανισμού προπαγάνδας της “λίστας Πέτσα”, διακινούν και φήμες για κυλιόμενες δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά των υπολοίπων κομμάτων.

Σε αυτό το πλαίσιο διακινούν ότι το ποσοστό που θα πάρουν το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι γύρω στο 14%, όταν οι δημοσκόποι στο παρασκήνιο τον βλέπουν στο 11% (με τα πραγματικά δεδομένα που έχουν).

Γιατί, όμως, έχουν τόσο μεγάλη αγωνία στο Μέγαρο Μαξίμου για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη;

Οι λόγοι είναι οι εξής: Με τις εθνικές εκλογές να βρίσκονται μπροστά, ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη παρέα του επιθυμούν να μην αλλοιωθεί η εικόνα του κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου. Επιθυμούν, με αντικειμενικό σκοπό να παραμένει ισχυρό το δίλημμα στις τάξεις των προοδευτικών ψηφοφόρων, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ να νοιώθουν την “καυτή ανάσα” του Νίκου Ανδρουλάκη και του ΠΑΣΟΚ. Έχοντας στο μυαλό τους τις εθνικές εκλογές, οι διεφθαρμένοι ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου, θέλουν να παγιωθεί η εικόνα του τέταρτου Βελόπουλου, ο οποίος λεηλατεί τη δεξιά δεξαμενή των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας και στις εθνικές εκλογές μπορεί να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στον Μητσοτάκη.

Ξέρουν ότι τα ποσοστά της ΝΔ κατρακυλούν και δεν θέλουν κάποιον ισχυρό πόλο που θα εμφανιστεί ως η εναλλακτική στην εξουσία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ