Ποιους πολιτικούς αρχηγούς προτιμούν οι Αμερικανοί και ποιον οι Γερμανοί

Η Πυθία αποκαλύπτει

Διαβάζω διάφορα δημοσιεύματα και επιβεβαιώνω.

Ο αμερικανικός παράγοντας δείχνει την προτίμησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι βέβαιο ότι οι Αμερικανοί δεν πρόκειται να ξαναβρούν κάποιους τόσο πρόθυμους να υπηρετήσουν με συνέπεια τα συμφέροντα της υπερδύναμης.

Σε ότι αφορά στους Γερμανούς εκείνοι προτιμούν τον Νίκο Ανδρουλάκη, σε τέτοιο βαθμό ώστε πολλοί να αναρωτιούνται αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτελεί πολλές φορές χωρίς δεύτερη κουβέντα τις εντολές της γερμανικής πρεσβείας.

Εκεί που κάνουν λάθος αρκετοί είναι με το Νίκο Δένδια, που λένε ότι δήθεν τον θέλουν οι Αμερικανοί. Παραμύθια. Ο υπουργός Εξωτερικών που ελπίχει ότι θα είναι πρωθυπουργός με τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα έχει δύο τρεις γνωριμίες με κάποιους Αμερικανούς και Ισραηλινούς και παραμυθιάζει τον κόσμο δεξιά κι αριστερά ότι είναι ο εκλεκτός των Αμερικανών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...